Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 31 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Animátor v zahraničí - Chorvatsko

více o nabídce >>

Těšíš se už na léto? Přemýšlíš o letní brigádě? Jsi týmový hráč? Pak čti dál. CK Travel Family je jedničkou na Chorvatsko. Animátor baví děti i dospělé bohatým programem plných her a aktivit v našich Neptun klubech v Chorvatsku. Práce je to zodpovědná, ale díky prostředí a skvělému týmu si můžeš užít práci i formou zábavy. Díky práci animátora získáš i nové přátelství, nové zkušenosti, objevíš zajímavá místa a poznáš jinou kulturu. Pokud máš rád/a tanec, sport, nebo práci s dětmi, tak si léto užiješ, a ani nepoznáš, že pracuješ. Zašli nám tvůj životopis s fotografií a motivačním dopisem. Výběrové řízení bude v novém roce a bude probíhat v Ostravě.

* komunikativnost s příjemným vystupováním * plnoletost (v době nástupu do destinace) * spolehlivost a samostatnost * práce v týmu * základní komunikační znalost anglického jazyka * pozitivní energii a dynamičnost * časovou flexibilitu - minimální doba animování jsou 3 týdny * předpoklady pro práci s dětmi a dospělými * výhodou je umět nějakou sportovní aktivitu, tanec, bavit lidi * výhodou pro tebe bude pokud máš základy první pomoci

* Předtím než odjedeš do destinace v Chorvatsku absolvuješ školení, kde tě naučíme jak to v našich Neptun klubech chodí, abys byl připraven na sezónu. A to zcela zdarma. * Nerozdělujeme animátory na sportovní, pro děti, taneční apod., u nás animátor dělá vše, zároveň se střídá s kolegy na aktivitách. Každý je něčím jedinečný, někdo je lepší ve sportu, někdo to zase umí s dětmi a někdo je přeborník v tanci, proto je práce v týmu výhoda, můžete se tak navzájem učit, pomáhat si a podporovat se. * Brigádu můžeš využít i v rámci školní praxe. * Hradíme veškeré náklady, takže se nemusíš bát, že své vydělané peníze utratíš za bydlení, stravu, dopravu. * Cestovní pojištění budeš mít zajištěno na celou dobu animace od nás zdarma.


Nástup:01.06.2022 - 30.09.2022
Mzda:Dle domluvy
Počet míst:6
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4107251     Vloženo: 18.01.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí