Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 17 volných nabídek z lokality Hradec Králové >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lektor/ka školních předmětů na individuální doučování

více o nabídce >>

Baví tě předávat vědomosti? Chceš se rozvíjet v předmětu, který tě baví? Hledáš flexibilní brigádu, kde si sám můžeš volit čas? Přidej se do týmu lektoru Doučování Doma! Hledáme lektory pro doučování školních předmětů na individuální výuku pro naše klienty, kterými jsou děti ze ZŠ a studenti SŠ. Aktuálně hledáme lektory matematiky, českého jazyka a nebo anglického jazyka. Ideálně v kombinaci více předmětů. Pokud ale vynikáš i v jiném předmětu, neboj se nám o tom napsat! Klientům budeš pomáhat se školní látkou, přípravou na testy, maturity, běžnou výukou apod. Jedná se vždy o 1 studenta na 1 lektora ve dnech a časech, které si sám určíš. Výhodou je zkušenost ze zahraničí nebo se SCIO/CERMAT testy. Zároveň hledáme lektory, kteří mohou být dostupní na prezenční a nejlépe také na online výuku. Prosíme o zaslání Tvého životopisu.

Znalost daného předmětu a schopnost ho vysvětlit, dále spolehlivost, zodpovědnost a jistou časovou flexibilitu. Vhodné pro zdatné studenty posledních ročníků SŠ a studenty všech oborů a ročníků VŠ

Přátelský kolektiv lektorů, podporu Team manažera a zejména velmi flexibilní brigádu, kde si sami zvolíte dny a časy výuky, úroveň klientů i jejich počet tak, aby to vyhovovalo například Vašemu školnímu rozvrhu a Vašim dalším volnočasovým aktivitám. Finanční ohodnocení dle Vašich znalostí a zkušeností + řada benefitů (finanční bonusy, výukové materiály, možnost výuky v pohodlných učebnách v centru města, a pod).


Mzda:120 - 250 Kč/hod.
Počet míst:4
Vhodné i pro:Absolventi, OSVČ

Lokalita:Hradec Králové
ID inzerátu: 4571091     Vloženo: 27.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí