Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Turnov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Terénní pracovník v sociálních službách

více o nabídce >>

Hledáme nové kolegy/kolegyně pro rozšíření týmu terénních pečovatelek/pečovatelů v regionu Turnov - Semily!!! Přidejte se k nám a pomozte nám pomáhat:)

Náplní práce je terénní péče o seniory v jejich domácnostech, díky které tak mohou zůstat v prostředí, které důvěrně znají a ve kterém se cítí komfortně. Práce zahrnuje např. hygienickou péči, výpomoc při úklidu domácnosti, podávání stravy, zajištění nákupů pro klienty, doprovod na vycházky a další úkony. Ale nejen to, součástí práce je v neposlední řadě osobní a empatický přístup ke každému našemu klientovi.

Jaký/á byste měl/a být a jaké znalosti a dovednosti bychom potřebovali:

• Vlastníte ŘP sk. B a nebojíte se za volat usednout – bez toho se u nás neobejdete!
• Máte čistý výpis z rejstříku trestů.
• Jste samostatná osobnost, a přesto umíte táhnout s ostatními za jeden provaz.
• Chcete být paní/pány svého času a mít možnost si svou práci do jisté míry organizovat dle svých potřeb.
• V ideálním případě byste měl/a mít vzdělání v oboru nebo absolvovaný kurz PSS, ale… Nesmutněte… Jste bez praxe a zkušeností? Nevadí. Pro začátek stačí pozitivní přístup k seniorům a i k lidem všeobecně. Vše ostatní Vás naučit můžeme a kurz zajistíme.

My Vám toho můžeme nabídnout opravdu spoustu – prima zázemí menší společnosti „rodinného“ charakteru, individuální přístup a ochotu vždy pomoci a poradit, možnost realizace Vašich nápadů v případě, že budou mít hlavu a patu, a v neposlední řadě bohatý balíček benefitů – příspěvek na stravování a občerstvení na pracovišti, mobilní telefon s možností používání i k soukromým účelům, formální i neformální akce pro zaměstnance, další vzdělávání i pravidelné supervize a spoustu dalšího. Na formě spolupráce a délce úvazku se vždy domluvíme k oboustranné spokojenosti.

Tak se jednoduše ozvěte, popovídáme si o tom víc. :) Zajímá nás, co nám můžete nabídnout Vy tak, abychom se mohli navzájem domluvit. :)


Mzda:22 000 - 23 700 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Turnov
ID inzerátu: 4192304     Vloženo: 01.07.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí