Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 8 volných nabídek z lokality Prostějov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Práce v prodejně a eshopu výtvarných potřeb

více o nabídce >>

Prodejna a eshop s výtvarnými potřebami hledá pracovnici na Dohodu o proveden práce. Práce je ideální pro šikovnou studentku, která se nebojí práce a komunikace. Nejlépe studentku výtvarného oboru se spoustou volného času převážně v dopoledních hodinách a začátkem týdne. (Práce je vhodná ideální i pro dálkově studující). Dotyčná získá přehled o moderních technikách a dostupném výtvarném materiálu na trhu.

Práce se týká vychystávání zboží do objednávek, kontrolování a příprava k expedici. Dále doplňování zboží do regálů v prodejně, dodržování pořádku na prodejně a výpomoc s celkovým chodem firmy.

Od uchazečů požadujeme poslat na mail životopis s fotografií a také motivační dopis, ve kterém zároveň vysvětlíte vaši situaci a kolik času práci můžete věnovat. Preferujeme dopolední hodiny.

Požadujeme zodpovědnost, smysl pro organizaci a pro pořádek, spolehlivost a v neposlední řadě dochvilnost. Důležitá je dobrá komunikační schopnost a fyzická zdatnost. Dotyčná musí být plnoletá se statusem studenta. Nutnost ovládat práci na počítači, být zručná, rychlá a být při práci samostatná. Jedná se o práci v pracovní dny, ne o víkendu. Předchozí zkušenosti - výhodou, ne však podmínkou, zaučíme.

Nabízíme nenáročnou zábavnou avšak zodpovědnou práci v příjemném veselém prostředí jako přivýdělek ke studiu. Jedná se o dlouhodobou spolupráci. Mzda je 90,- na hodinu, na vánoce odměna. Nástup ihned, spěchá.


Mzda:90 Kč/hod.
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Prostějov
ID inzerátu: 3708568     Vloženo: 27.10.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí