Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Mělník >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Strážný výrobního areálu - Byšice

více o nabídce >>

Hledáme kolegu do našeho malého týmu ostrahy. Nabízíme dlouhodobou spolupráci. Co budete dělat? - pochůzky po objektu, kontrolovat, zda je vše v pořádku - práce na vrátnici - kontrolovat osoby a vozidla pohybující se skrze vstup - zamezíte případnému vstupu neoprávněným osobám - reakce na poplachy - monitoring - CCTV, EPS, SHZ - pokud neznáte, nevadí - ukážeme Vám, jak se s těmito technologiemi pracuje a naučíte se je ovládat - denní i noční směny, 12 hod.

- čistý trestní rejstřík (nutné) - dobrý fyzický stav a kondici - budete chodit na pochůzky - příjemné a profesionální vystupování - praxi v oboru (výhodou) - osvědčení o profesní kvalifikaci Strážný výhodou, ne podmínkou (můžete absolvovat i u nás) - základy práce na PC - potravinářský průkaz (výhodou, můžeme zajistit)

- dlouhodobou stabilní spolupráci, férové jednání, výplaty včas - týdenní zálohy ve výši 2000- 3000 Kč - zaměstnanecký program pro zvýhodněné volání a internet (Vodafone) - možnost absolvovat školení a získat osvědčení o profesní kvalifikaci Strážný - pokud k nám přivedete kamaráda - bonus za přivedení nového pracovníka 2000 Kč - příspěvek 500 Kč na obuv - reprezentativní oblečení - komplexní zaškolení a možnost profesně růst - bezplatné právní poradenství - nástup možný IHNED


Mzda:90 - 95 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OZP

Lokalita:Mělník
ID inzerátu: 3410189     Vloženo: 14.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí