Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Lovosice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

(180 Kč/h) Koordinátor brigádníků, sklad FM Logistic, Lovosice, výplata ihned!

více o nabídce >>

Čau, vítej v našem inzerátu. :-) Jestli máš odvahu, můžeme ti dát ochutnat, jak vypadá práce pro nás. I když ti maminka určitě říkala, že od cizích se bonbóny brát nemají. My nejsme cizí. My jsme… Jiní. Dosažená praxe a další líbivé věci z CV nás až tak neberou. Jestli jsi pýcha národa, válečnej hrdina a lodní kapitán, tak super. Připrav se ale, že u nás zažiješ něco úplně nového!

Obecný úvod o firmě bychom měli (doufám, že chápeš, že jsme jiní a že jsme fajn).

Co dál? Očekáváme solidní práci. Jinak nebude nikdo z nás spokojenej a bude to blbý. Čeká tě super parta lidí, která ti se vším v začátku pomůže. Sklad se nachází v Lovosicích, tak pokud to máš za humny nebo se prostě nějak dokážeš včas zjevit na směně, směle čti dál.

O ČEM TO JE?
Dodáváme do skladů brigádníky. Tito brigádníci potřebují trochu péče a člověka, který se o ně postará. Fungujeme totiž z 99 % online a potřebujeme, aby taky někdo fungoval offline.

TLDR: Chceme, aby se náš nový kolega aktivně zapojil jak do dění u klienta, tak u nás.

„U nás“ znamená: starat se o brigádníky na dálku (WhatsApp) – info před směnou, komunikace s nováčky. Komunikovat budeš ale i s námi formou pravidelných reportů, občas si spolu střihneme i nějaký ten video-call.

„U klienta“ znamená: starat se o brigádníky na place (když se na půl dne někdo zašije na WC, nebudeš před tím zavírat oči). Budeš náš důstojník komunikace, který zajistí onboarding nováčka, ale i doškolení seniora. Budeš se podílet na hodnocení brigádníků a pomůžeš nám některé odfiltrovat.

Důležité upozornění: Náš koordinátor není žádný flákač. Naopak! KOO (jak ti budeme familiárně říkat) musí jít všem příkladem. Budeš to TY, kdo bude udávat tempo, kontrolovat výkony, doškolovat brigádníky... a pokud nebude koho koordinovat, jdeš přiložit ruku k dílu, ať to pěkně odsejpá.

CO ZA TO?
- Až 180 Kč/hod podle výsledků a proaktivity.
- Kariérní růst. Sky is the limit, znáš to.
- Vyplácíme 2-4 dny po skončení směny. Okamžitě na účet.

Svojí kariéru u nás můžeš započít jako KOO ve skladu. Sazba pro start a zácvik začíná na 170 Kč/hod, záleží jen na tobě, jak dlouho bude trvat než se vyšplháš do vyšší odměny. Pokud se osvědčíš, můžeš povýšit třeba na Head of KOO a řídit si svůj tým. A pokud budeš chtít stoupat ještě výš, většinou si toho všimneme dřív než ty a nabídneme ti práci u nás. Project manager, Support master, Operátor nebo pozice, kterou ti vymyslíme, může být tvoje.

KAM TO BUDE?
Budeš pracovat ve skladu FM Logistic. Sklad se zaměřuje výhradně na sortiment Bauhausu. Balíčků je spousta i teď, ale hlavní FMmánie se teprve blíží (březen-červen 2023) čili nejvyšší čas se s námi seznámit a naskočit do rozjetého vlaku.

KDY TO BUDE?
Hledáme koordinátory na každý den od pondělí do neděle.
Časy směn jsou různé:
- 06:00-14:00
- 14:00-22:00
- 22:00-06:00

POZOR: Neznamená to, že musíš chodit každý den, ač za takové časové možnosti tě budeme nosit na rukou. Tým koordinátorů právě stavíme a směny se plánují vždy týden předem. Pokud chceš chodit 3x týdně anebo si lupnout dovolenou, klidně můžeš!

V čem bychom se určitě měli potkat:

1) Selský rozum - jako fakt. Protože pro hlupáka každý hloupý a s tím se špatně pracuje.
2) Mělo by ti být aspoň 18 let – mládí vpřed, ale všeho s mírou.
3) Mělo by z tebe vyzařovat přirozené charisma – a problémy bys měl řešit spíš mírově. Jakkoliv s „Idi na chuj!“ souzníme, tady by se věci měly řešit jinak.
4) Umíš plnit úkoly – ne však slepě. Pokud máš nápad na lepší řešení, sem s ním!

Jestli si odškrtneš všechny 4 body, tak super, klikni na tlačítko Odpovědět a napiš nám pár řádků o sobě a proč chceš na brigádu právě k nám. Věříme, že každý dokáže dát dohromady 2-3 rozumné věty. Míst máme omezeně, a tak nás zajímá, proč jsi právě TY náš nový KOOlega.

Reakce zpracováváme každý den, takže se ti brzy někdo od nás ozve.

PS: Připrav si otázky a čekej na telefonu. Už to vytáčíme! ☺️

- Až 180 Kč za hodinu
- Nástup ihned
- Práci na DPP
- Poctivé zaškolení do naší práce
- Práce v menším týmu
- Dlouhodobou brigádu v případě oboustranné spokojenosti
- Možnost kariérního růstu
- Odměnu do týdne na bankovní účet
- Flexibilní plánování směn


Mzda:170 - 180 Kč/hod.
Počet míst:10
Vhodné i pro:Absolventi

Lokalita:Lovosice
ID inzerátu: 4327237     Vloženo: 26.01.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí