Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 3 volných nabídek z lokality Havířov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Brigáda - Operátor logistiky - Havířov - 4:00 - 9:00

více o nabídce >>

Jak vypadá náš pracovní den
Stroje nejsou neomylné. Abychom zásilky doručili na správnou adresu, je potřeba naše pomoc. Sice nejsme vidět, ale jsme pravou rukou doručovatelů. Jsme nezastupitelní na třídicích uzlech či depech, třídíme, vážíme, nakládáme, vykládáme zásilky, vkládáme je do klecí. Skenujeme je do interního systému a připravujeme na doručení. Pro mnohé z nás je výhodou práce v zázemí dodejny a civilní oděv. Pracovní doba: 4.00 - 9.00 hodin
Proč si vybrat právě nás?
*Nováčky učíme vše, co k práci potřebují. *Nabízíme smysluplnou a zajímavou práci. *Táhneme za jeden provaz. *Jsme velká společnost, a proto získáte příležitost ke kariérnímu růstu.
Do našeho týmu se můžete přidat, když…
*Vám není cizí spolehlivost a odpovědnost. *jste v dobré fyzické kondici, ne všechny balíky jsou lehké (až do hmotnosti 30kg). *vlastníte minimálně výuční list (na oboru nezáleží)*dobře ovládáte PC. *je Vám více než 18 let a chcete si přivydělat.
Co získáte?
*Zajímavou práci formou DPP nebo DPČ, při které uvidíte své výsledky každý den (pravidelná brigáda s docházkou nejlépe až do Vánoc). *Případnou možnost přechodu na hlavní pracovní poměr (třeba i na jiné pozici).
Kontaktní osoba Tvarůžková Luciena telefonním čísle: Pracujte s námi na správné adrese!
V inzerátech jsou používány názvy pozic zpravidla v mužském rodě, a to z důvodu lepší plynulosti textu, v žádném případě tím Česká pošta, s.p. nevyjadřuje genderově podmíněný nebo diskriminační přístup k pohlaví nebo jednotlivým kategoriím povolání.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2

Lokalita:Havířov
ID inzerátu: 4356348     Vloženo: 10.03.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí