Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 6 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Recepční v 4* hotelu v Praze 6

více o nabídce >>

O nás: Lidé bydlí v hotelech, aby z nich vyráželi objevovat zážitky. Hotel je inspirován péče o hosty 24/7. V hotelu se nachází příjemná restaurace s nádhernou terasou. Víte, co můžete nabídnout, jaké máte zkušenosti? Chcete mít jasné pracovní podmínky a být za svoji práci dobře oceněni? Pokud ano, pošlete nám svůj životopis a pár slov o Vás, kde shrnete svoje zkušenosti na kterých jste se podíleli. Děkujeme a těšíme se na nové kolegy! 
Náplň práce: Plynulý chod recepce. Korespondence emailů a přijímání telefonních hovorů. Ubytování hostů, služby check-inn, check-out v souladu se standardy hotelu carlhotel, apartmánů brahe a hotelu Meda of Museum Kampa hotelmeda. S cílem zajistit spokojenost všech našich hostů a vytvořit jim jedinečný zážitek z pobytu. Poskytnout správnou informaci, dle požadavků hostů a to vždy s úsměvem. Vždy maximální snaha vyhovět klientům. Komunikace s kolegy, v případě jakýchkoliv okolností. Směny: denní/noční vždy od 08:00 do 20:00 a od 20:00 do 08:00 hodin nebo od 07:00 do 19:00 hodin. Výpomoc při snídaních od 07:00 do 08:00 (noční směna). Příležitostní výpomoc v restauraci při vydávání obědů 12:00-14:00 hodin (denní směna).

Člověka s příjemným vystupováním, pro kterého je spokojený klient prioritou. Kolegu, který své pozici rozumí a věří si v tom, co dělá. Má už praxi na obdobné pozici. Umí pracovat s hotelovým rezervačním systémem, hotelovou pokladnou a zvládne drobnou administrativu. Odolnost vůči stresovými situaci. Požadované vzdělání: Středoškolské nebo odborné vyučení s maturitou. Požadované jazyky: Angličtina (Pokročilá), Čeština (Výborná), Ruština (Pokročilá). Být vždy ve střehu a aktuálních novinek, trendů který se týká jedině hotelů a gastronomie. Účast na teambuildingových zasedání. Zdravě sebevědomého profesionála, který ovládá češtinu, angličtinu, slovem i písmem na pokročilé úrovni. Nebojí se komunikovat i v dalším jazyce. Recepční s pokročilou znalostí práce v softwaru Hoteltime (dle potřeby řádně zaškolíme), PC (MS Office, hotelové systémy výhodou). Zodpovědného, ohleduplného, samostatného a organizačně schopného člověka s chutí do práce a přívalem energie. Kolegu, který se rád učí novým věcem a chce se ve svém oboru rozvíjet.

Flexibilní plánování směn, možnost skloubit studium a zaměstnání. Dvanáctihodinové směny. Dobře finančně ohodnocená práce. Stravování jednou za směnu zdarma. V rámci hotelu konzumace s 30% slevou. Možnost parkování v areálu hotelu zdarma. Perspektivu kariérního růstu. Kvalitní zázemí vybavené nejmodernějšími technologiemi. Být součástí unikátního týmu. Respektujeme individuální potřeby. Naším cílem je, abychom vytvořili dlouhodobé partnerství. 
Informace o pozici: Zadavatel: Zaměstnavatel. Společnost: ZICHA s.r.o. Adresa: Sídlištní 1167/1, Praha – Suchdol Plat: 150 Kč / hodina. Zařazeno: Administrativa, Cestovní ruch a ubytování, Zákaznický servis, Recepční. Typ pracovního poměru: Práce na dohodu o provedení práce, dohoda o provedení činnosti. Typ smluvního vztahu: práce na živnostenský list (IČO), dohoda o pracovní činnosti (DPČ), dohoda o provedení práce (DPP), jiné. Datum začátek práce: 01.04.2024 – 01.04.2025.


Nástup:01.04.2024 - 01.04.2025
Mzda:150 Kč/hod.
Počet míst:4

Lokalita:Praha 6
ID inzerátu: 4570350     Vloženo: 26.03.2024
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí