Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Praha 2 >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

recepční s přesahem do HR - docházka po-st-pá

více o nabídce >>

Máš zájem se pohybovat v prostředí personální agentury a máš zkušenosti z administrativy, call centra nebo studuješ přímo HR a hledáš dlouhodobou a pravidelnou brigádu? Do našeho týmu v Praze nyní hledáme člověka na pozici HR Admin. jak bude vypadat tvůj pracovní den? Převážně tě čeká kontaktování uchazečů o práci, kteří odpověděli na pracovní nabídku, ale budeš vyhledávat i ty, kteří jsou zaregistrování u nás v databázi a mohli by mít o konkrétní nabídku zájem. Budeš s nimi telefonovat, zapisovat je do systému, ale také je vítat na recepci, řešit poštu nebo objednávat kancelářské potřeby. Práce je pestrá, nudit se určitě nebudeš :)

Hledáme zodpovědného a spolehlivého člověka se zkušeností /znalostí nejlépe z HR, popřípadě z call centra nebo administrativy, který má možnost docházet 3 dny v týdnu (po-st-pá) na cca 20-25 hodin a má zájem se pohybovat v oblasti personálních služeb.

- fixní odměnu 150,-kč na hodinu - úvazek 20-25 hodin týdně (docházka PO-ST-PÁ) - dlouhodobou a pravidelnou spolupráci formou DPP/DPČ - poznání fungování mezinárodní firmy poskytující personálně-poradenské služby - příjemný pracovní kolektiv - možnost rozvoje dovedností v oblasti managementu, obchodu a personalistiky - nástup je možný ihned - kancelář v Praze na Vinohradech


Nástup:12.06.2023 - 12.06.2024
Mzda:150 - 160 Kč/měs.
Počet míst:1
Vhodné i pro:MD, Absolventi, Důchodce

Lokalita:Praha 2
ID inzerátu: 4412459     Vloženo: 05.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí