Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Pardubice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Administrátor zbožových srovnávačů

více o nabídce >>

Jsme online nadšenci, co hledají nového kolegu či kolegyni do svého týmu. Hledáme týmového hráče. Máme rádi marketing a hledáme podobnou "krev", která nám pomůže rozšířit naši základnu. -Budeš úzce spolupracovat s marketingovými specialisty. -Budeš pracovat v administraci zbožových srovnávačů, v administraci webu a v externích nástrojích. -Budeš párovat produkty a upravovat XML feedy e-shopů pro lepší zobrazování produktů na srovnávačích. -Pokud budeš mít zajímavé a nápady, dáme Ti prostor vyniknout v plánování strategie našich klientů na srovnávačích. Co bude tvá náplň práce? -Párování produktů v administraci zbozi -Úprava feedu prostřednictvím administrace webu a systému Xemel či Mergádo -Rozvíjet marketingové strategie našich klientů na srovnávačích. -Realizace kampaní na srovnávačích Zboziw, Heurekaw a dalších. -Analýza výsledku a jejich interpretace. Oslovila tě tato nabídka? Neváhej nám poslat svůj životopis a přihoď pár vět o sobě! Těšíme se na tebe!

Co požadujeme? -Nemusíš být online guru, nicméně se rád vzděláváš, rychle se učíš a zajímáš se o online a marketing celkově. -Pečlivou osobnost, která má v malíčku češtinu a umí hledat na internetu informace. -Základní znalost v oblasti srovnávačů Heureka a Zbozi. -Základní znalost ve čtení XML feedu se ti bude hodit. -Výhodou je zkušenosti se systémy Xemel, Mergado. -Potřebujeme organizačně schopného kolegu se schopností komunikace a prioritizace práce. -Marketingové a analytické myšlení. -Aktivní a samostatný přístup k práci, nadšení a týmovost. -Chtíč se učit novým věcem a vzdělávat se.

Co nabízíme? -kancelář v centru Pardubic -flexibilní pracovní doba -po domluvě možný home office -práce na interních projektech -10-20 hod. v týdnu, když budeš šikovný/á i víc -účast na konferencích, školeních a akcích -spoustu prostoru pro seberealizaci, zaškolení a možnost získat certifikáty


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:Pardubice
ID inzerátu: 3547161     Vloženo: 22.01.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí