Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 4 volných nabídek z lokality Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

HR SPECIALISTA - STÁŽ

více o nabídce >>

HR Specialista v IT – stáž Stáž v týmu recruiterů pro studenta prvního nebo druhého ročníku VŠ (preferujeme spolupráci na více let). Pokud tě zajímá personalistika a už při škole na sobě chceš pracovat, toto je ideální možnost. Práce zabere cca 20h týdně a rozložení pracovní doby je na tobě, chceme jen vědět, kdy se na tebe můžeme obracet. Vyjdeme ti vstříc i v době zkouškového.

A jak tedy bude vypadat tvůj den?

Tvým úkolem bude pomáhat recruiterům s náborem, s hledáním správných kandidátů pro naše otevřené pozice. Budeš zjišťovat od recruiterů jejich požadavky a potřeby. Budeš s námi na meetinzích, ať jsi v obraze a nic ti neuteče. Naučíš se správně vyfiltrovat kandidáty a poznáš, kteří se hodí pro naše pozice. Napíšeš jim krátký a chytlavý text, který vzbudí jejich zájem a budeš s nimi dál komunikovat. Moc ti pomůže, pokud se zároveň zajímáš o IT a alespoň trochu rozumíš dané terminologii. I to se ale dá naučit!

Práce u nás tě bude zajímat, pokud:

Baví Tě sociální sítě a třeba i psaní textů, nejčastěji se budeš pohybovat na LinkedIn.
Hledáš dlouhodobou práci, která není o skenování a zakládání papírů, ale je to činnost s vysokou přidanou hodnotou pro tým recruiterů a s velkým dopadem pro celou firmu.
Zajímá tě oblast náboru zaměstnanců. Nahlédneš do celého procesu, ale ovlivňovat budeš tu nejdůležitější úvodní část – mapování trhu, vyhledávání kandidátů a jejich první oslovení.
Pracuješ pečlivě a zodpovědně. Vše tě naučíme, ale očekáváme, že budeš platným členem týmu, bude na tebe spoleh a budeš se chtít také dál vzdělávat sám/sama.
Nebojíš se ptát a říkat své názory nebo nápady. Máme pochopení a víme, že začátky mohou být složité. Může nám ale pomoci, že se na věci budeš dívat novým pohledem.
Umíš si v činnostech vytvořit systém a vládneš excelu. Nebudeme ti linkovat, jak má vypadat tvůj pracovní den, zajímá nás jen, jak se ti daří posouvat kupředu a pomáhat recruiterům.
Komunikuješ anglicky přirozeně a zbytečně tě to nestresuje.

Hodinovou sazbu, na které se domluvíme. Vždy včas na tvém účtu.
Pracovní dobu uzpůsobenou tvému studiu.
Mentora a tým, který se ti bude věnovat.
Mnoho vzdělávacích aktivit. Nenecháme tě v tom.
Možnost používat AJ každý den.
Skvělou praxi pro tvou budoucí práci.
Občerstvení na pracovišti, příspěvek na obědy ke mzdě.
Možnost podílet se na dalších zajímavých projektech.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 4173631     Vloženo: 24.05.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí