Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 5 volných nabídek z lokality České Budějovice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Koordinátor/ka svateb & plesů

více o nabídce >>

Hledáme do nového týmu koordinátora/ku akcí, která převezme otěže plánovaných akcí. Budeš mít kompletně na starosti řízení všech klientských i interních akcí. Hlavně svatby a maturitní plesy. Jiné firemní akce zatím neděláme. Ale i v budoucnu je zde tato možnost. Hledáme jak zkušené koordinátory, tak úplné začátečníky, které náš zkušenější kolega zaučí.

Co a kde budeš dělat:

Budeš pracovat v mladém kolektivu, obrovskou míru svobody, flexibilní pracovní dobu a přátelský přístup je samozřejmostí. Možnost postavit si vlastní tým od základu. Budeš vymýšlet a dohlížet na hladký průběh všech akcí včetně jejich následné koordinace v jejich den D. Vše musí proběhnout na jedničku. Ručíme klientům za nejlepší servis. Nejdůležitější je pro nás spolehlivost a umět si poradit v každé situaci . Občas se vyskytne na místě něco s čím se dopředu nepočítá a je nutné umět rychle chybu napravit.

Pošli nám pár informací o sobě + motivační dopis. A pokud jsi už nějakou akci organizoval/a, tak máš u nás plus!

Aktuálně hledáme někoho na před-domluvené akce. Po pár měsících spolupráce v případě oboustranné spokojenosti naši spolupráci rozšíříme. Pokud tě baví organizování akcí, miluješ komunikaci s lidmi a chceš lidem plnit jejich sny, tak jsi náš člověk!


Mzda:130 - 200 Kč/hod.
Počet míst:2
Vhodné i pro:Absolventi, MD, OSVČ

Lokalita:České Budějovice
ID inzerátu: 3592983     Vloženo: 19.05.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí