Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Holandsko >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Housekeeping/ Úklidový personál v Nizozemsku

více o nabídce >>

Lákala by Vás práce v zahraničí za nadstandardní finanční ohodnocení? Hledáme úklidový personál pro práci v hotelech v Nizozemsku během letní sezony (červen–říjen). Pracoval/a byste v provincii Zeeland, většina nabízených pozic se nachází v malebném přímořském městě Vlissingen.

• Komunikační úroveň anglického jazyka
• Předchozí pracovní zkušenosti jako úklidový personál
• Tyto pozice jsou především pro občany EU. Vzhledem k rychle se blížícím nástupním termínům nemůžeme přijmout žádosti od lidí mimo EU, kteří by potřebovali pro pobyt vízum nebo pracovní povolení

Budete zaměstnáni prostřednictvím naší partnerské společnosti, která se specializuje na turismus a pohostinství. Cestu do Nizozemska Vám pomůžeme zařídit. V případě potřeby je možné zajistit ubytování, a to ve výši 75 EUR za týden. Pracovní smlouva bude uzavřena na dobu minimálně 3 měsíců. V rámci smlouvy je Vám hrazeno sociální a zdravotní pojištění v Nizozemsku.

Pracovní doba se pohybuje od 48 hodin do 60 hodin týdně, plat bude minimálně 10 EUR ČISTÉHO na hodinu. Mzda Vám bude vyplacena každý týden. Podle nizozemských zákonů také obdržíte 8% bonus za dovolenou, který bude připočítán k Vašemu týdennímu platu.

Pokud byste se chtěli ucházet o tuto pozici, zašlete nám prosím svůj životopis a my se Vám obratem ozveme. Prosím berte na vědomí, že za zprostředkování práce Vám NENÍ účtován žádný poplatek.


Mzda:12 - 13 EUR/hod.
Počet míst:10 - 15
Úroveň jazyku:Angličtina - Mírně pokročilý

Lokalita:Holandsko
ID inzerátu: 3346979     Vloženo: 18.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí