Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 1 volných nabídek z lokality Holandsko >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kuchař/ka v Nizozemsku

více o nabídce >>

Lákala by Vás práce v zahraničí za nadstandardní finanční ohodnocení? Hledáme kuchaře/kuchařky pro práci v Nizozemsku pro letní sezónu (červen - říjen) nebo na dlouhodobější pracovní úvazek. Pracoval/a byste v provincii Zeeland, většina nabízených pozic je v malebném přímořském městě Vlissingen.

Mimo této nabídky nabízíme pozice také v jiných částech Nizozemska, jako je například Amsterdam, Rotterdam, Breda.

• Komunikační úroveň anglického jazyka
• Předchozí pracovní zkušenosti jako kuchař v restauracích nebo hotelech, schopnost případně poskytnout alespoň jednu referenci od předchozího zaměstnavatele
• Tyto pozice jsou především pro občany EU, bohužel vzhledem k rychle se blížícím nástupním termínům nemůžeme přijmout žádosti od lidí mimo EU, kteří by potřebovali pro pobyt vízum nebo pracovní povolení.

Budete zaměstnáni prostřednictvím naší partnerské společnosti, která se specializuje na turismus a pohostinství. Cestu do Nizozemska Vám pomůžeme zařídit. V případě potřeby je možné zajistit ubytování, a to ve výši 75 EUR za týden.

Pozice, které obsazujeme jsou v hotelech, restauracích a bistrech, podávajících typickou evropskou a holandskou kuchyni. Pro přípravu holandských receptů pro Vás bude připraveno školení. Většina těchto provozoven se nachází poblíž pláže. Hledáme pracovníky pro řadu různých resortů v oblasti Zeelandu, takže obvykle jsme schopni nabídnout několik různých pracovních možností.

Plat je minimálně 10 až 11 EUR ČISTÉHO na hodinu, mzda Vám bude vyplácen týdně. Pracovní smlouva bude uzavřena na dobu minimálně 3 měsíců. V rámci smlouvy je Vám hrazeno sociální a zdravotní pojištění v Nizozemsku. Týdenní pracovní doba se pohybuje od 38 do 48 hodin týdně.

Prosím berte na vědomí, že za zprostředkování práce Vám NENÍ účtován žádný poplatek.

Přečtěte si prosím následující text týkající se ochrany osobních údajů a v případě zájmu o výše nabízenou pozici ho prosím zkopírujte do Vašeho životopisu:

Souhlasím se zpracováním, správou a uchováním mých osobních údajů společností Dorset Management s.r.o., IČO: 24692336. Souhlas uděluji na dobu 3 let ode dne odeslání odpovědi. Prohlašuji, že všechny uvedené údaje, které jsem poskytl jsou pravdivé a jsou poskytnuty dobrovolně.

Souhlasím s tím, že společnost Dorset Management s.r.o. mě může kontaktovat i s jinou vhodnou pracovní nabídkou.

Svůj souhlas mohu kdykoliv odvolat kontaktováním společnosti Dorset Management s.r.o. na adresa .


Mzda:13 - 14 EUR/hod.
Počet míst:10 - 15
Úroveň jazyku:Angličtina - Mírně pokročilý

Lokalita:Holandsko
ID inzerátu: 3346966     Vloženo: 18.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí