Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Mrkni na 2 volných nabídek z lokality Španělsko >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

ŠPANĚLSKO - COSTA BRAVA - Animátor, Recepce, Restaurace

více o nabídce >>

Španělsko - Costa Brava Už si přemýšlel co podnikneš v létě? Jsi student? Rád poznáváš nové místa, lidi, kulturu? Chceš si zdokonalit, nebo naučit se nový jazyk? Máš příležitost stát se jedním z mezinárodního týmu studentů pro letní sezónu 2019! Poznej studenty z Estonska, Lotyšska, Litvy, Polska, Holandska, Španělska...... s námi nebudeš v létě sám. Spolupracujeme s 3*, 4*, 5* hotely a resorty na Costa Bravě. Praxi můžeš provádět v oddělení - bar, restaurace, kuchyň/show cooking, recepce, animace Nabízené praxe jsou zcela ZDARMA a za naší pomoci!

Minimální věk 18 let. Zájemce musí být aktivní student s možností podpisu dohody o praxi školou. Minimální délka praxe 3 měsíce. Obory studia - Cestovní ruch, Animace, Zahraniční obchod, kuchař, číšník, studium španělského jazyka, jazykové školy, zahraniční vztahy a podobné.

Strava, ubytování, přeprava na letiště a zpět zdarma, plat. Vyřízení potřebných legalních dokumentů pro uskutečnění praxe. Dohled nad průběhem a dodržování podmínek praxe. Český koordinátor na místě praxe. Telefon dostupný 24/7 pro naléhavé případy.


Mzda:300 - 450 EUR/měs.
Počet míst:15 - 20
Úroveň jazyku:Angličtina - Mírně pokročilý

Lokalita:Španělsko
ID inzerátu: 3314028     Vloženo: 23.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí