Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA


Co děláme?

Pizza Hut příběh se začal psát v roce 1958, kdy si bratři Frank a Dan vypůjčili od své maminky 600 dolarů, aby si v americké Wichitě otevřeli malou pizzerii. Příběh AmRestu začal ve Wroclawi v roce 1993, kde Henry McGovern otevřel první Pizza Hut.

V roce 2017 se dočkali také čeští zákazníci. První dvě restaurace Pizza Hut jsme otevřeli v Praze v OC Palladium a Westfield Chodov. Dále se nám povedlo otevřít do konce roku 2019 dalších 18 restaurací. V tuto chvíli najdete 17 restaurací v ČR a 3 v Bratislavě.

Všechny tyto restaurace se nacházejí na místech, kde je dobrá dostupnost MHD, což je pro naše zaměstnance velkým benefitem.

V Pizza Hut si naši hosté mohou pochutnat na dvou druzích pizz – na tenkém křupavém těstě San Francisco, nebo na vyšším nadýchaném americkém těstě PAN. Svou pizzu si také mohou vylepšit ikonickými okraji plněnými mozzarellou. Dále u nás najdou skvělá pečená křidélka a brambory s naší tatarkou.

Naším cílem je stát se společnosti, která získá srdce našich hostů a stát se evropským lídrem v gastronomickém odvětí. Přidej se k nám a pomoz nám tento cíl naplnit!

Proč pracovat v Pizza Hut?

Máme pro tebe minimálně 5 ingrediencí, díky kterým si práci v Pizza Hut zamiluješ.

 

1. Rodinná atmoféra

Jsme skvělý tým nejen v práci, ale i mimo ni. Je pro nás důležité, aby ses u nás cítil jako člen rodiny. Potrpíme si i na mimo pracovní aktivity, jako jsou společné teambuildingy a společná setkání.

 

2. Flexibilita

Studuješ nebo jsi na rodičovské dovolené? Nevadí, u nás si můžeš přizpůsobit pracovní dobu podle svých potřeb. Díky flexibilitě v Pizza Hut můžeš skloubit osobní i pracovní život.

 

3. Trénink a rozvoj

Ať už máš zkušenosti nebo jsi teprve na začátku všechno tě naučíme od A do Z.

Budeš mít příležitost ke kariérnímu růstu a k osobnímu rozvoji. Čeká tě spoustu zajímavých tréninků, workshopů a školení. Záleží nám, aby naši zaměstnanci se stále rozvíjeli a práce je bavila. Díky našemu rozvoji můžeš mít i ty svou restauraci.

 

4. Doporuč kamaráda

Kdo by nechtěl pracovat se svými kamarády na směně.  Doporuč nám tvého kamaráda do týmu a získáš finanční odměnu.

 

5. PIZZA, PIZZA, PIZZA!

To nejlepší nakonec. Jestli miluješ pizzu, u nás ti jí můžeme slíbit, kolik budeš chtít na všechny způsoby.

Koneckonců, kdo jiný než náš zaměstnanec, by měl být největší znalec široko daleko, že ano :-).

 

Volné pozice - Pizza Hut

Firma nyní nemá žádné volné pozice. Zkuste to prosím znovu za pár dní.

Pizza Hut

Walterovo náměstí 329/3

Praha, 158 00

IČO: 26476215

https://www.facebook.com/PizzaHutCZ/

logo firmy: Pizza Hut
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí