Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA


Co děláme?

McDonald´s jsou především lidé,McDonald's

bez kterých by restaurace nemohly existovat. Jsou to super týmy, které spolu drží nejen v práci. Jsou to lidé, kteří se rádi baví a každý z nich je jedinečný. V našich restauracích spolu pracují sportovci, hudebníci, maminky na rodičovské, studenti, důchodci a také handicapovaní. Pracují u nás lidé na celý i částečný úvazek, ale i brigádně. Směny si každý volí, jak potřebuje, a tak lze skloubit práci například se studiem, s mateřskými povinnostmi či koníčky.

McDonald´s je také vedení lidí a skvělá příležitost rozvíjet svoji kariéru. Věděli jste například, že současný generální ředitel McDonald´s ČR Tomasz Rogacz začínal jako brigádník „u hranolek”? Podle něj je společnost McDonald´s jedinečná příležitost k seberealizaci pro každého, zábava, přátele a dobré jídlo. A tomu už se dá říkat skutečné doporučení :-).

Příběhy:

Rozhovor s Tadeášem

Tadeáš je pracovníkem McDonald's už od prváku na střední. Není to pro něj jen způsob, jak si vydělat, ale spoustu se toho také naučit. Více se dočtete v rozhovoru.

Administrativní pracovnice a náborářka Petra Doutnáčová

"McDonald’s nabízí skvělý vzdělávací a tréninkový systém, do kterého se může zapojit každý, kdo má ambice rozvíjet se a pracovat na sobě."

Proč pracovat u nás?

 

Každý inzerát má dnes jako benefit "přátelský kolektiv, výborná atmosféra" - ovšem když se zeptáte našich zaměstnaců, co je u nás drží, KAŽDÝ do jednoho vám řekne, že jsou to lidi, kolegové, že zde našli svoji životní lásku i nejlepší kamarádku... Naše restaurace jsou prostě rodiny.

McDonald´s je velmi známý pro rozvoj zaměstnanců, kde jinde můžete být do dvou let manažerem a vést svůj tým a do několika dalších let třeba celou restauraci. Každý, kdo u nás nastoupí, dostane úvodní trénink, který je přizpůsoben jeho potřebám. Už po prvním měsíci může být zaměstnanci navýšena mzda, navíc po zkušební době znovu. Variabilní složky mzdy, příplatky a odměny dělají z našich mezd velmi pěkné měsíční balíčky, k tomu navíc každý zaměstnanec má výhody, co se týče nápojů nebo jídla v McD a benefitní karta mu pak zaručuje slevy také u našich obchodních partnerů.

 

Co je ale úžasné, jsou party a večírky a firemní akce pro zaměstnance... Minimálně 2x do roka pořádá každá restaurace vlastní akci a k tomu se zaměstnanci zapojují do celofiremních akcí, jako třeba rodinný sportovní den, kde jsou velké turnaje ve fotbale, beachvolejbalu, badmintonu a je zde spousta aktivit i pro jejich děti a doprovod.

Téměř každý týden můžou vyhrát něco zajímavého v interních soutěžích, kdy letošní zatím největší soutěž byla "Mekáč jsme my", kde soutěžili naší nejtalentovanější zaměstnanci a krasobruslařka Kristýna vyhrála úžasných 50 000 Kč na podporu svého koníčka.

A myslím, že nejen starší zaměstnanci ocení, že McDonald´s je prostě jednička na trhu, stabilní a férová společnost, která svým zaměstnancům nabízí jistotu, že co odpracují, také dostanou zaplaceno a to včas a přesně.

Děkujeme všem našim zaměstnancům, že i v této náročné době neztrácí elán a s úsměvem jsou připraveni vyhovět přáním našich hostů v rámci služby McDrive. Velice si vážíme zodpovědnosti, se kterou přistupují ke zvýšeným hygienickým nařízením i toho, jak perfektně zvládají nastalou situaci. Všem přejem brzký návrat k normálnímu životu. Ještě jednou děkujeme.

Volné pozice - McDonald's

Velké Meziříčí

Zaměstnanec provozu restaurace McDonald´s na plný ne... Částečný ú./i pro absolventy

Brigáda u Mekáče

McDonald's

Radlická 740/113c

Praha 5, 158 00

IČO: 27402355

http://www.mcdonalds.cz

logo firmy: McDonald's
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí