Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA


Co děláme?

PROPLUSCO je pracovní a personální společnost, která nabízí možnost zaměstnancům najít vhodná pracovní místa na hlavní pracovní poměr nebo na brigádu.

V současné době nabízíme širokou nabídku brigád po celé České a Slovenské republice, která zahrnují práce v módních obchodech, balení výrobků, práce s knihami, různorodé práce ve skladech a mnoho dalších.

Proč pracovat u nás?

  • Férová nabídka mzdy – žádné „vydělejte si až" u nás neplatí. Hned v inzerátu se dozvíte přesnou fixní částku, za kterou budete pracovat a podmínky všech příplatků. Ještě před nástupem si tedy můžete jednoduše spočítat, kolik si minimálně vyděláte
  • Vysoký nástupní plat – více než 90 % nabídek u nás začíná na 140 Kč/hod (bez příplatků).
  • Výběr směn a brigád je jen na Vás – jakmile se domluvíme na spolupráci a podepíšeme smlouvu, budete pravidelně dostávat sms s možností směn na danou brigádu. Výběr dalších směn je tak jen na Vás.
  • Možnost dlouhodobé spolupráce – máte nepravidelné směny ve své práci? Mění se Vám často rozvrh ve škole? Cestujete často do zahraničí? A myslíte si, že díky tomu nejsou brigády nic pro Vás? To je právě omyl. Díky výběru směn (dle vašich časových požadavků) s námi můžete spolupracovat dlouhodobě, prodlužovat smlouvu vždy jen na léto, sezónu nebo tak, jak se Vám to hodí.
  • Široká nabídka brigád – v současné době máme desítky brigád, od prací v obchodech s oblečením přes práce s knihami a letáky až po práce v různých skladech a výrobách. Z naší nabídky brigád si tedy jistě vyberete.

PROPLUSCO GROUP s. r. o.

Milady Horákové 116/109

Praha 6, 160 00

IČO: 03786404

logo firmy: PROPLUSCO GROUP s. r. o.
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí