Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

INTIMISSIMI - Asistent/ka prodeje - Zlaté jablko Zlín

více o nabídce >>

Nahlédněte s námi do světa půvabné italské značky Intimissimi! Naše luxusní spodní prádlo a rafinovaná móda z prémiových materiálů dělá ženy krásnější a sebevědomější. Buďte u toho s námi a pomozte nám našim zákazníkům poskytovat jedinečný zážitek z celého nákupu!

Zrovna teď hledáme do týmu někoho na plný úvazek do Zlína!

Myslíme si, že byste k nám skvěle zapadl/a, pokud:

- se na naše zákazníky budete usmívat a vždy je obsloužíte tak mile, že se za vámi budou rádi vracet,
- zákazníkům umíte naslouchat a pomůžete jim najít přesně to, co jim udělá radost (v našich bílých šuplíčkách se ukrývá mnohem více krásných produktů, než se na první pohled může zdát),
- jsou pro vás důležité vztahy v práci a chcete pracovat v přátelském týmu se skvělou manažerkou.

Co je na práci u nás skvělé?

LÁSKA
My všichni naše produkty zkrátka milujeme a rozhodně nejsme sami! Máme miliony spokojených zákazníků po celém světě a to včetně velkých celebrit jako Chiara Ferragni nebo Sarah Jessica Parker.

TÝM A KRÁSNÉ PROSTŘEDÍ
Spousta z nás si u nás našla přátele na celý život! Vzájemně si pomáháme a podporujeme se. A prodejna? Myslíme si, že je jedna z nejkrásnějších z celého obchodního centra!

BENEFITY NA MÍRU
Po zkušební době si s námi začnete užívat různé benefity. Dáme Vám 600 Kč čistého měsíčně na zdraví, kosmetiku, volný čas, sport (včetně „Multisportky“), vzdělávání a kulturu a je jen na Vás, co a kdy si vyberete.

PLNĚ HRAZENÉ STRAVENKY
Dostanete stravenky plně hrazené naší společností v hodnotě 100 Kč/den, což je průměrně 2000 Kč čistého měsíčně navíc.

NAŠE PRODUKTY A SLEVY
Vybavíme vás krásnými „kousky“ z našeho sortimentu – během roku jich dostanete opravdu spoustu! A pokud našim značkám propadnete tak jako my, můžete si doplnit šatník i díky naší zaměstnanecké slevě nejen v Intimissimi, ale i v Calzedonii, Tezenisu, našem Outletu či Falconeri.

• MOŽNOSTI SE TOHO SPOUSTU NAUČIT A KARIÉRNĚ RŮST

Každý náš zaměstnanec má možnost kariérně růst a rozvíjet se. Budete mít před sebou jasné cíle a odměny, které vás v naší společnosti čekají.

Na co přesně se můžete těšit, pokud budete šikovný/á?
1 rok ve společnosti – bude Vám prodloužena smlouva na dobu neurčitou a dostanete celou jednu mzdu navíc! Po roce u nás Vám tak v jeden měsíc přijdou na účet dokonce dvě výplaty.
1,5 roku ve společnosti – získáváte titul Senior a mzda Vám vzrůstá o 2.000 Kč měsíčně!
3 roky ve společnosti – nyní už znáte opravdu všechno a získáváte tak titul Expert. Mzda vám narůstá o další 2.000 Kč měsíčně!

Způsobů, jak se u nás posouvat, je ale samozřejmě více. Můžete se stát specialist(k)ou na naše produkty a pomáhat se zaškolováním nováčků, být pravou rukou manažera/ky obchodu, nebo získat zodpovědnost za celou prodejnu a zastávat přímo pozici Store Manager. Pokud ovládáte angličtinu, nechybí vám talent, motivace a proaktivní přístup, pak můžete vyrůst dokonce až na pozici District Manager a pečovat tak hned o několik obchodů a jejich týmy!

Chcete taky pracovat pro svůj lovebrand?

Tak nám pošlete váš životopis a pak už jen čekejte na telefonát naší manažerky. ????


Mzda:107 Kč/hod.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 4190754     Vloženo: 28.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí