Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Lídr oddělení cyklistiky - Decathlon Zlín

více o nabídce >>

Jsi nadšený sportovec, který rád překonává vlastní limity a žádná překážka ho nezastaví? Seš nadšenec do světa bajků a cyklistiky? Nevadí ti nabrat do týmu silnější lidi, než jsi ty sám? Chceš vidět okolo sebe lidi, kteří se rozvíjejí a zlepšují? Máš schopnosti vést tým k dosažení úspěchu? Máš podnikatelského ducha? Láká tě tvořit tu nejlepší nabídku pro své zákazníky - sportovce? Dokážeš přijmout zodpovědnost za ekonomické výsledky? Zvládneš vést tým 4-10 sportovních poradců?


CO TĚ V DECATHLONU ČEKÁ?
Většinu času budeš v pohybu na prodejně v oddělení se svým týmem. Kolik času budeš v práci bude záviset na tvé efektivitě a organizaci. Důležitý je výsledek, nikoliv čas strávený v práci. Pro naše zákazníky - sportovce, kteří nakupují nejraději o víkendech, máme otevřeno 358 dní v roce 7 dní v týdnu. Pokud si umíš “udělat” víkend ve středu a ve čtvrtek, je to pro Tebe příležitost. Prodejen máme po světě více než 1200. Když se ti bude dařit, budeš růst s firmou a otevřou se ti možnosti pracovat v jiných regionech nebo zemích.

CO TI BUDE DĚLAT RADOST?
Když tvůj tým bude trvale nabízet perfektně vystavené sportovní výrobky, které bude zákazníkům - sportovcům nadšeně představovat a vysvětlovat jejich vlastnosti a funkčnost. Když budou spoluhráči z Tvého týmu růst s firmou. Když díky dobře fungujícímu týmu budeš dosahovat svých vlastních ambiciózních ekonomických výsledků.

Sportovní duch
Chuť do života / optimismus
Ochota
Praktický a konstruktivní přístup

Staneš se důležitým členem našeho skvělého týmu Decathloňáků. Každý den budeš rozhodovat o spokojenosti zákazníků - sportovců. Odměna bude úměrná tvým schopnostem a výsledkům. Díky akciovému programu se můžeš stát spolumajitelem firmy.
VYPADÁ, ŽE BY TĚ TO MOHLO U NÁS BAVIT…
Napiš nám, co pro tebe znamená VÉST LIDI a zašli nám svůj životopis. Pokud nás zaujmeš, velmi rádi Tě pozveme k osobnímu setkání.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 3554156     Vloženo: 11.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí