Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Technicko-obchodní zástupce - Zlínsko / Jižní Morava

více o nabídce >>

Pro významnou obchodní a výrobní společnost hledáme OBCHODNÍKA pro technický prodej (průmyslová lepidla a průmyslová chemie). Nebudete prodávat jeden a ten stejný produkt, budete prodávat řešení, které Vašim klientům na průmyslovém trhu ušetří čas a peníze!
Jste samostatná osobnost a nebojíte se akvizicí?
Máte předchozí zkušenosti s technickým prodejem?
Tak to hledáme právě Vás a těším se na životopis! Hlavní náplní Vaší nové práce bude identifikace a aktivní rozvíjení nových i stávajících obchodních příležitostí ve svěřeném regionu Zlínska a Jižní Moravy a jejich úspěšné dotažení ke spokojenosti klienta. Zkrátka musíte poznat potřeby klientů a navrhnout to správné řešení. Vaše obchodní výsledky poté vyhodnotíte a odreportujete. Samozřejmostí je pak profesionální reprezentace firmy a odborné poradenství pro klienty!

Ten správný obchodník má reprezentativní a profesionální vystupování, je orientovaný na zákazníka a výsledky. Důležitá je i flexibilita, samostatnost, cílevědomost a analytické uvažování. Je nutné mít obchodního ducha a zkušenosti s technickým prodejem či ochotu a schopnost se rychle učit. Výhodu pak budete mít se vzděláním strojního či technického zaměření.
Znalost angličtiny je výhodou, nikoliv podmínkou. 

Rádi nabídneme velmi zajímavou mzdu (28-35.000 Kč fix) s atraktivními bonusy a možnost dalšího vzdělávání a růstu. Určitě oceníte i služební auto s možností užití pro soukromé účely, plně hrazené vybavení home office a další benefity!
Našli jste nabídku, která Vás zaujala? Neváhejte se OZVAT!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 3510850     Vloženo: 14.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí