Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Velmi dobré podmínky, práce ve výrobě na 3 směny, zapracování možné

více o nabídce >>

Hledáte zajímavou pracovní příležitost? Nebojíte se fyzicky náročnější práce? Máme pro Vás zajímavou nabídku. Rosteme, pojďte růst s námi!

Pro nadnárodní společnost (gumárenství) hledáte nové členy týmu. Aktuálně máme otevřeny pracovní nabídky pro muže i ženy!

Vaší náplní práce bude obsluha strojů, vkládání materiálu, kompletace výrobků, vizuální kontrola kvality. Nejedná se o práci &quot;na lince&quot;, naopak - každé pracoviště je individuální (možnost vlastního tempa).

Nejedná se o agenturní zamětsnávání - nastupujete přímo do kmenového stavu dané společnosti!

Hledáme nové parťáky, důležitá pro nás není předchozí praxe (vše důležité vás rádi naučíme), ale požadujeme pozitivní přístup ke svěřeným úkolům, ochotu na sobě pracovat a učit se nové věci (výrobní postupy, obsluhu strojů apod.).

Bez ochoty pracovat na směny (ranní, odpolední, noční - víkendy volné) to u nás nepůjde, stejně tak je důležitá manuální zručnost.

Přesto, že je pozice fyzicky náročnější, máme otevřená místa pro muže a ženy. Pracujete u nás ve stoje, ve zvýšeném hluku a (především v době letních měsíců :) i zvýšené teplotní zátěži.

Kromě příjemné pracovní atmosféry (na každém z vás nám záleží) nabízíme odpovídající mzdové ohodnocení (nástupní mzda od 22 000 Kč/brruto, růst během zkušební doby i po ní), nadstandardní příplatky za případné víkendové směny, příplatky za běžné směny nad rámec zákoníků práce (odpolední 10 Kč/hod, noční 30 Kč/hod), 13. a 14. platy, závodní stravování aj.

Všechny nováčky čeká opravdu propracovaný systém zaškolení (každý týden sledujete své pokroky a jen na vás záleží další navyšování mzdy).

Kromě výše uvedeného u nás budete pracovat pouze na 3 směny (ranní, odpolední a noční) a víkendy máte volné (nejedná se tedy o nepřetržitý provoz).


Mzda:22 000 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:6
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Zlín
ID inzerátu: 3347274     Vloženo: 19.06.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí