Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Svitavy >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Operátor ve výrobě v rodinném podniku (Svojanov)

více o nabídce >>

Jsi spolehlivý pracant, upřednostňuješ fyzickou práci, jsi zvyklý dělat rukama, rád se za svou prací vidíš výsledky, chceš vědět a zároveň se naučit, jak se pracuje v rodinném podniku s dlouholetou tradicí? Pak hledáme právě Tebe!
Sháníme totiž vhodné pracovníky na pozici operátor výroby v rodinné firmě vyrábějící produkty z kamene, sídlící ve Svojanově u Poličky.
Nástup ihned, pracovní dny pondělí až pátek, směny ranní (6:00 – 14:30 h.) a odpolední (14:30 – 23:00 h.),
V případě oboustranné spokojenosti dlouhodobá spolupráce jistá.
Přidáš se?

Náplň práce:

Jaká práce na tebe čeká? Úkolem operátora ve výrobě je… Hádej. Jasně, budeš obsluhovat stroj pro výrobu výsledných produktů, vyndávat a zandávat menší kameny do daných strojů a z nich a věnovat se činnostem s tím spojeným, pomáhat kolegům na přidružených úsecích, udržovat pořádek na pracovišti, komunikovat se svým nadřízeným a podobně.

Bylo Ti už 18 let, jsi samostatný, pracovitý, zodpovědný, komunikativní, máš šikovné ruce a zkušenosti v oboru (není podmínkou), můžeš docházet i na odpolední směny, baví Tě práce ve výrobě a vlastníš čistý trestní rejstřík? Pak jsi přesně ten, koho hledáme!

Určitě tě zajímá, co Ti za Tvé schopnosti, dovednosti a přednosti nabízíme my. U nás můžeš očekávat stabilní zázemí české společnosti, odpovídající mzdu 120,– Kč/hod., možnost stravování v rodinném penzionu za zvýhodněné ceny, férové jednání, práci v příjemném prostředí a kolektivu, dlouhodobou spolupráci.


Mzda:120 - 125 Kč/hod.
Počet míst:4
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ
vzdělání:Základní

Lokalita:Svitavy
ID inzerátu: 3474724     Vloženo: 16.10.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí