Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Klatovy >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Hotelová hospodyně do rodinného hotelu na Šumavě s možností bydlení

více o nabídce >>

Do krásného malého rodinného boutique hotelu na Šumavě hledáme šikovnou hospodyni. Chtěli bychom nabídnout práci někomu, s kým si budeme rozumět nejen profesně, ale i lidsky. Možná narazíme na někoho, kdo rád pracuje manuálně, ale zároveň je ochoten o práci i přemýšlet a sám si ji co nejlépe zorganizovat. Možná se nám podaří oslovit někdo, kdo už nechce žít ve městě, a chtěl by se přestěhovat do krásné šumavské přírody, nebojí se toho kroku, ale zatím se nenašla ta vhodná příležitost. Náš podnik jsme vybudovali od nuly, fungujeme už 7. rok a chceme v naší hezké práci i nadále pokračovat. Máme milé a příjemné hosty, kteří umí ocenit, že děláme svoji práci s láskou a nadšením, a že se o ně osobně staráme. Naše nabídka spolupráce je tedy dlouhodobá. Potřebujeme k nám do malého týmu někoho pečlivého, pracovitého, a se smyslem pro detail, výhodou mu pak bude láska k dobrému jídlu a smysl pro humor. Velmi uvítáme vlastní iniciativu i nápady.
Vaše náplň práce bude především úklid pokojů, apartmá a souvisejících prostor hotelu tak, aby se hosté cítili dobře. Dále budete o víkendech připravovat snídaně pro hosty, včetně výborné kávy. Vše vám ukážeme a naučíme vás to. Pokud budete mít blízko ke gastronomii, můžete nakouknout i do naší vyhlášené kuchyně. To vše v rozsahu 40 hodin týdně, tedy standardní úvazek.
Hosty v hotelu máme především od pátku do neděle, proto je pro nás důležité, aby naše hospodyně byla ochotná pracovat o víkendech a svátcích. V neděli končíme v 15 hodin a víkend máme v pondělí a úterý...
Za dobrou práci umíme velmi dobře odměnit. Nabízíme také k pronájmu hezký byt jen pár kroků od hotelu, tedy vašeho pracoviště.
Pokud je zde někdo, koho naše nabídka vážně zaujala, a nechce nás jen okrádat o náš vzácný čas, určitě nám zavolejte nebo napište. Těšíme se na osobní setkání!

Pracovitost, pečlivost, dobrou komunikaci, základní fyzickou kondici (v hotelu 2 patra bez hotelu), chuť učit se novým věcem, seriozní přístup, zodovědnost, vzdělání ukončené maturitou výhodou.

Perspektivní zaměstnání v prosperující rodinné firmě, hezké pracovní prostředí, flexibilitu, osobní rozvoj, vstřícný přístup, možnost pronájmu bytu v místě.


Nástup:01.04.2020 -
Mzda:25 000 - 35 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Sušice
ID inzerátu: 3555894     Vloženo: 17.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí