Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kladno >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

učitel/ka fyziky (+ Př, Inf, Zem nebo TV)

více o nabídce >>

Do našeho týmu budeme cca od pololetí školního roku 2020/2021 potřebovat nového/novou kolegu/kolegyni - fyzikáře/řku, ideálně v kombinaci s přírodopisem, informatikou, zeměpisem, eventuálně tělesnou výchovou. Paní učitelka, která v současné době vyučuje fyziku a přírodopis, nás bohužel z důvodu stěhování opustí.
Jde primárně o výuku žáků na druhém stupni ZŠ od 6. do 9. ročníku, případně i na 1. stupni (např. přírodověda, informatika, tělesná výchova)

Ideálně vzdělání dle zákona, ale rádi přijmeme i studenta VŠ směřujícího do školství nebo naopak vitálního kolegu/yni čerstvě v důchodu. Požadujeme hezký vztah k dětem, pedagogické nadšení, trpělivost, důslednost, pracovitost, kreativitu, loajalitu, komunikativnost, dovednost pracovat s PC, dobrý zdravotní stav a pozitivní přístup k životu :-)

Nižší počet žáků ve třídách, průměrně kolem 21 žáků na třídu (kromě VIII. třídy, kde je 26 žáků). Úvazek dle dohody, vyjdeme vstříc s rozvrhem, který jsme schopni přizpůsobit eventuálnímu studiu. Domluvit se můžeme i na zkráceném úvazku rozděleném do menšího počtu dnů v týdnu, pokud to bude třeba. Práce na smlouvu nebo DPČ, 1. rok na dobu určitou se zkušební dobou 3 měsíce, dále při oboustranné spokojenosti na dobu neurčitou. Nadstandardní finanční ohodnocení, 11. - 12. PT dle praxe (případně 13., pokud by zájemce měl např. vystudované výchovné poradenství) , po 3 měsících osobní ohodnocení, pravidelné odměny za kvalitní práci či práci nad rámec pracovních povinností. Vstřícné pracovní prostředí, dobrý kolektiv, FKSP, obědy ve školní jídelně, 8 týdnů dovolené, 12 dnů SV (nenárokové). Po dohodě se zřizovatelem budeme možná schopni nabídnout i služební byt/domek.


Mzda:30 270 - 43 600 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce
vzdělání:Vysokoškolské

Lokalita:Slaný
ID inzerátu: 3611630     Vloženo: 02.07.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí