Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Přerov >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Projektant - technolog v Přerově!

více o nabídce >>

Pro našeho významného klienta z oboru projektové činnosti v Přerově hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Projektanta - technologa! 
Pokud máte příslušné vzdělání nebo zkušenosti na podobné pozici, těším se na Váš životopis!  Na své nové pozici budete samostatně zodpovídat za kompletní projektantskou činnost v oblasti potrubních rozvodů, technologických zařízení staveb a ocelových konstrukcí. Za projekt budete zodpovídat od samotné studie až po realizační dokumentaci a případně i za autorský dozor. 
 

Od nového kolegy či kolegyně vyžadujeme alespoň SŠ vzdělání ve stavebním oboru a předchozí praxi v rámci projektování potrubních rozvodů, ocelových konstrukcí nebo technologických zařízení (šanci však rádi dáme i šikovným VŠ absolventům). Dále je nutné znát práci v projekčních programech (ideálně AutoCAD a Inventor) a mít ŘP Sk. B. Výhodou poté bude znalost angličtiny. 

Rádi Vám nabídneme odpovídající mzdové ohodnocení, možnost nástupu ihned, týden dovolené navíc, stravenky, příspěvek na penzijní připojištění a především i možnost ke kariérnímu růstu!
 
Našli jste nabídku, která Vás zaujala? Těším se na Váš životopis! 


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Přerov
ID inzerátu: 3568053     Vloženo: 30.03.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí