Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Paní na běžný úklid - až 180 Kč/hod - jen pro OZP/invalidní důchod

více o nabídce >>

JEN PRO OZP

Pro našeho klienta hledáme paní na úklid - OZP důchodkyni/ paní v invalidním důchodu na běžný úklid bytu na Praze 6 a/ nebo Praze 2.

Týdenní pracovní rozsah jsou minimálně 5 hodin práce a maximálně 15 hodin práce, a to dle zdravotní způsobilosti paní na úklid a jejího zájmu. Jedná se o práci na hlavní pracovní poměr se zkrácenou pracovní dobou.

Jedná se o pravidelný úklid bytu, respektive domácnosti, jedná se o běžné tzv. každodenní úklidy, nikoli úklid generální. Místo je dobře dostupné MHD dopravou, čistící přípravky i náčiní je v domácnosti dostupné.

Tato pracovní nabídka je vyhrazena pouze pro osoby v invalidním důchodu, dle požadavku klienta, prosím o respektování tohoto požadavku. Splňujete-li požadavek o trvání invalidního důchodu prosím ozvěte se na e-mail a co nejdříve se s Vámi spojíme.

Požadujeme aktivní a pozitivní přístup k úklidu. Požadujeme aktuální trvání OZP a zájem o dlouhodobou spolupráci. Pro zaměstnavatele hledáme pouze kandidátky, které jsou v 1., 2., či 3. stupni invalidity a jsou OZP.

Spolupráce je pouze na základě pracovní smlouvy.

Nutný je čistý výpis rejstříku trestů. Pro zaměstnavatele jsou důležité vlastnosti jako dochvilnost, pečlivost, spolehlivost a loajalita.

Z důvodu typu práce je nutná dostatečná schopnost pohyblivosti.

Kandidátce bude nabídnut zaměstnanecký poměr a veškeré zaměstnanecké výhody. Je možné plánovat směny dle potřeby a na základě zdravotního stavu. Hodinové finanční ohodnocení je až 180 Kč/ hod.


Mzda:160 - 180 Kč/hod.
Počet míst:6
Úvazek:Plný, Zkrácený
Vhodné i pro:OZP
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 4229646     Vloženo: 30.09.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí