Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Senior účetní

více o nabídce >>

Každý dobrý účetní ví, že strany Má dáti l Dal musí sedět. A tak přistupujeme v CEG nejen k práci, ale také ke spolupráci v týmu. Všichni účetní v CEG ví, že strany musí být vyrovnané.

Klientské účetnictví je zřejmě ta nejnáročnější oblast v tomto oboru. Zároveň však nejzajímavější a je vhodná pro všechny, kdo se chtějí stále něco učit a pracovat na sobě. A třeba se stát brzy i hlavní účetní :)

V naší příjemné moderní kanceláři nalezne každý účetní klid a pohodovou atmosféru v open office, možnost odpočinku v našem domečku s TV, či případně využívat plně vybavenou kuchyňku k občerstvení. V zasedací místnosti lze plánovat schůzky s klienty či ostatními kolegy. V kanceláři vedení se Vám dostane všech odborných rad od hlavní účetní, daňového poradce a daňové specialistky, pokud máte dotazy, které Vám nemohli zodpovědět kolegové na seniorní pozici. Jednou měsíčně se všichni společně sejdeme na meetingu, kde probíráme důležité novinky, úspěchy a rozvoj firmy, představujeme nové kolegy v týmu a poté vyrazíme do víru velkoměsta a užíváme si společný team-building. Pokud Vás ani tohle nepřesvědčilo, tak vždy vítáme skvělé nápady, které posouvají vpřed Vás i celý CEG.

Máte dáti:
- zkušenosti s účetnictvím (ideálně tím klientským),
- příprava DPH,
- znalost některého z účetních systémů (ideálně POHODA),
- komunikace s klienty a úřady,
- samostatnost a zároveň schopnost spolupracovat v kolektivu,
- účast v CEG rozvojovém programu,
- přítomnost v kanceláři.

Dáme:
Odborný rozvoj vedený hlavní účetní, daňovým poradcem, daňovými specialisty, vedoucí mzdového účetnictví a senior účetními, kteří se během své praxe stali odborníky na danou oblast. Chceme v týmu opravdové odborníky, kteří se chtějí stále vzdělávat. Možnost zaučit se na pozici Hlavní účetní a postup na tuto pozici!

Osobní rozvoj s certifikovanou terapeutkou, kde si můžete vyřešit spoustu osobních problémů, ať se to týká Vašeho zdraví, peněz, úspěchu či vztahů. Záleží nám, abyste byli spokojeni v osobním životě, tím pádem budete dobrou náladu šířit dál.

Nabízíme možnost si po vzájemné dohodě flexibilně nastavit pracovní dobu a po zapracování pracovat z domova.


Mzda:27 000 - 34 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3594463     Vloženo: 25.05.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí