Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Praha >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Seřizovač ve farmaceutické společnosti 37.000,-

více o nabídce >>

Připojte se do týmu předního výrobce léků v České republice! Pro výrobní linku v Dolních Měcholupech hledáme pracovníky na pozici operátora výroby za nadstandardních mzdových podmínek. Jsme dynamická mezinárodní společnost, která si váží svých zaměstnanců a nabízí příjemné pracovní prostředí, ve kterém budete pracovat s radostí a také za ni budete náležitě odměněni!

Vaší náplní práce bude především obsluha balící linky, vizuální kontrola kvality, doplňování materiálu a drobná administrativa.

Pracujte na místě, kde si váží svých zaměstnanců a kde je Vám umožněn profesní růst a možnost rozvoje.
Kontaktovat nás můžete e-mailem na: telefonicky na nebo jednoduše klikněte na tlačítko odpovědět!

Vhodný kandidát by měl mít středoškolské vzdělání technického směru a praxi na obdobné pozici. Měl by být manuálně zručný, samostatný, důsledný a přesný. Požadujeme základní znalost na PC a ochotu pracovat v nepřetržitém provozu (12-ti hodinové směny – krátký/dlouhý týden).

V první řadě, co každý rád uslyší a co Vás jistě mile potěší, je nástupní mzda až 37.000Kč. Dále získáte dotované závodní stravování, týden dovolené navíc + 5 dní sick day za rok, příspěvek na důchodové a životní pojištění, očkování hrazené zaměstnavatelem, roční bonusové ohodnocení nebo také flexiprogram. Zaměstnání je na HPP na dobu neurčitou.
A navíc perlička na konec – pokud k nám nastoupíte a doporučíte k nám kamaráda, tak i za to získáte odměnu ve výši 10.000-30.000Kč!


Mzda:37 000 Kč/měs.
Počet míst:5
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Praha
ID inzerátu: 3300741     Vloženo: 14.05.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí