Informace o pracovním místě
Příprava a výdej stravy v dvousměnnem provozu závodní jídelny
Vyuceni v příslušném oboru
Schopnost samostatně pracovat
Zodpovědnost, pečlivost, manuální zručnost
Fyzickou zdatnost a odpovídající pracovní nasazení
Komunikační schopnosti
Trestní a občanská bezúhonnost
Praxe a zkušenosti v oblasti gastronomie výhodou
Vlastní kreativita při přípravě, úpravě a zpracování pokrmů
Různorodou a samostatnou práci v oblasti gastronomie
Hlavní pracovní poměr
Dvousmenny provoz (ranní, odpolední směny, pondělí - pátek)
Zázemí a perspektivu státní organizace
Příspěvek na stravování, benefity - FKSP, 5 týdnů dovolené, 5 dní indispoziční volno, osobní příplatek po zapracování
NástupNástup: | 01.03.2020 - |
Mzda: | 15 770 - 22 990 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Vhodné i pro: | Absolventi |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Pardubice |