Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Ostrava >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

ZAHRADNÍK 90Kč/hod čistého + příplatky. Krmelín, Paskovská 191.

více o nabídce >>

Dále 100Kč/hod údržba zahrad a 120Kč/hod zemní práce. Práce na každý den i víkendy, celou sezónu (březen - listopad). Jedná se o veškeré zahradní ruční práce, terénní modelace, rozvoz kůry - zeminy - kačírku, vysazování, sekání trávy, práce s nářadím. VOLEJTE , nebo posílejte životopisy na Dohoda o pracovní činnosti. Nástup březen / duben dle počasí. Adresa firmy Krmelín 73924 ul. Paskovská 191, vhodné pro lidi z Ostravy a okolí, je to kousek. Práce na každý den v týdnu, po domluvě i víkendy po celou sezonu, takže někdo, kdo by mohl chodit pravidelně a neměl by problém s dojížděním. Pište volejte pouze VÁŽNÍ zájemci. www.begarden.cz

Hledáme schopného, pracovitého a spolehlivého člena úzkého týmu. Požadujeme PRACOVITOST, SPOLEHLIVOST docházky, flexibilitu. Práce na každý den v týdnu, po domluvě i víkendy, takže někdo, kdo by mohl chodit pravidelně.

Různorodou práci na venku. Vyplácíme zpravidla 1x/týdně v hotovosti, popřípadě dle domluvy. Jistota peněz 100%. POUZE 1 pozice, NEVÁHEJTE a VOLEJTE! Nástup březen / duben dle počasí.


Mzda:90 - 120 Kč/hod.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi, Důchodce, OSVČ
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Ostrava
ID inzerátu: 3192132     Vloženo: 18.02.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí