Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Vedoucí provozu v kavárně Coffeeshop Company, Galerie Šantovka

více o nabídce >>

Pro kavárnu mezinárodního řetězce COFFEESHOP COMPANY v Galerii Šantovka v Olomouci hledáme kolegy do našeho týmu. V kavárně COFFEESHOP COMPANY připravujeme kávu výhradně jen z nejkvalitnějších zrnek kávy Arabica, pocházející z těch nejlepších kávových plantáží a pražených v rodinné rakouské pražírně. Věříme, že skutečně dobrá káva není tajemství, ale umění. Káva má díky pečlivé přípravě ve speciálních kávovarech opravdu lahodnou chuť. Nabízíme zákazníkům vynikající kávu, kávové speciality na mnoho způsobů, výběr speciálních čajů a další teplé i studené jídla a nápoje.
V rámci práce v naší kavárně budete součásti našeho týmu a zúčastníte se různorodých procesů, které tvoří cestu od přípravy až ke spokojenému zákazníkovi.

Zodpovědnost, vstřícný vztah k lidem, flexibilitu a vysoké pracovní nasazení. Aktivní přístup k výsledné efektivitě provozu, praxi v oboru gastronomie a zkušenosti s vedením zaměstnanců a brigadníků nutné!

Práci převážně na ranní směny s volnými víkendy v mladém dynamickém kolektivu, adekvátní platové ohodnocení, bonusy a benefity.


Mzda:40 000 - 45 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4192746     Vloženo: 02.07.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí