Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Produktový fotograf (M/Ž)

více o nabídce >>

Co bude náplní Vaší práce? Fotit produkty. :)

K dispozici Vám bude naše fotostudio, které se nachází přímo na olomouckém Horním náměstí. Najdete tu vše potřebné pro produktové i lifestyle focení – základní osvětlení, plátna, rekvizity i klid. Pokud však disponujete vlastním fotostudiem nebo raději pracujete v klidu domova, nebráníme se ani práci na dálku. Důležitá je pro nás ale flexibilita a spolehlivost.

Fotit budete čas od času také na některé z našich prodejen (Brno, Olomouc, Zlín) a nebo kdekoliv venku. Spolupracovat budete s naším marketingovým oddělením, konkrétně s Leňou (marketing manager) a Denčou (content manager). Vaším úkolem bude především to, aby fotky odpovídaly zadání a byly i s postprodukcí ready v termínech, na kterých se předem domluvíme. A pokud si dovedete na lifestyle focení samostatně sehnat modela či modelku, bude to super bonus!

Každý měsíc nám na skladě přistane asi 10–15 novinek, které je potřeba nafotit na e-shop i do kampaní. Práce Vám zabere přibližně 20–30 hodin měsíčně. Jak si práci zorganizujete, necháme na Vás. Pro nás je důležité, aby fotky dorazily bez chybičky a včas. :)

S produktovým focením máte zkušenost, v ideálním případě máte na kontě focení z oblasti food a gastro produktů. Umíte fotit ve fotostudiu, baví Vás kouzlit se světly, plátny a rekvizitami. Dobře víte, že produktová fotka má být nejen technicky zvládnutá, ale je také prodejním nástrojem. Suroviny dokážete vyfotit tak, aby se prodávaly samy, a v rámci postprodukce umíte fotku i marketingově upravit. Adobe Ps a Lightroom jsou Vaší prodlouženou rukou – kromě editace barevnosti v brandovém stylu Vám nedělá problém ani maskování, ořezy a retuš.

Opravdová zábava ale začíná, když fotíme lifestyle – v tomto případě usilujete o to, aby lifestylové fotky byly především &quot;life&quot; a ne jen &quot;style&quot;. Umíte pracovat s lidmi a docílit toho, aby byly fotky plné emocí a přirozené.

Nedělá Vám problém nafotit fotky podle zadání a hlavně tak, aby byly brandové. Zároveň se nebojíte invence a baví Vás přícházet s vlastními nápady. A v neposlední řadě víte, že žádaného fotografa dělá žádaným také spolehlivost a komunikativnost.

V ideálním případě máte:
- zkušenost s produktovým focením pro e-shop
- kladný vztah k food segmentu
- znalost práce v Adobe Ps a Lr
- výborné komunikační schopnosti
- smysl pro detail

- fotostudio v centru Olomouce (po domluvě i pro soukromé účely)
- plně flexibilní pracovní dobu
- možnost práce na dálku
- práci na 20–30 hodin měsíčně
- 30% slevu na naše produkty
- nekonečnou zásobu ořechů a sušeného ovoce jako palivo při práci


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Zkrácený
Vhodné i pro:OSVČ, Práce vhodná i pro uprchlíky z Ukrajiny
vzdělání:Základní

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 4190473     Vloženo: 27.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí