Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladník/technik v půjčovně stavební techniky - Olomouc

více o nabídce >>

Hledáte novou výzvu a máte technické myšlení? Pro našeho klienta, půjčovnu stavební mechanizace, hledáme nového člena týmu na pozici Technika / skladníka pro pobočku v Olomouci! 
Máte předchozí zkušenosti na podobné pozici nebo technické myšlení a ochotu se učit?
Manuální zručnost Vám není cizí?
Pak hledáme právě Vás a těším se na Váš životopis! 
  Na své nové pozici budete zodpovídat za sklad mechanizace pobočky a za její vydávání a příjem od zákazníků. Při příjmu mechanizace ji zkontrolujete a zajistíte její základní údržbu (mytí, doplnění provozních kapalin, ..) tak, aby byla opět připravena k zapůjčení. Složitější opravy poté zajistí servisní technici. V rámci evidence povedete i základní skladový systém a příležitostně vyjedete k zákazníkům. 

Ten správný kandidát má strojní vzdělání a není mu cizí technické myšlení. V ideálním případě má i předchozí zkušenosti na podobné pozici. Podmínkou je pak ŘP Sk. B (+E výhodou) a velkou výhodou bude osvědčení na VZV a případně i vyhláška 50 §6. Nezbytná je i manuální zručnost, fyzická zdatnost a ochota učit se novým věcem.

Za svou práci dostanete nadstandardní mzdové ohodnocení (32-34.000 při nástupu), 5 týdnů volna (+ další dny dle odpracovaných let), 110 Kč stravenky, Multisport kartu a další benefity! Hlavně ale budete pracovat ve stabilní firmě s velmi příjemným, malým kolektivem, kde o zábavu není nouze! 
 
Zaujala Vás nabídka? Těším se na Váš životopis! 


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3567990     Vloženo: 30.03.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí