Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Výrobní ředitel ve slévárenství!

více o nabídce >>

Pro našeho klienta, nadnárodní slévárenský koncern na Olomoucku, hledáme nového kolegu či kolegyni, který/á si na pozici Výrobního ředitele převezme vedení výroby a technologie v moderním slévárenském provozu. 
Máte zkušenosti s vedením slévárenské výroby?
Komunikativní angličtina není problém?
Pak hledáme právě Vás a těším se na Váš životopis v češtině a angličtině.  Jako výrobní ředitel budete zodpovídat za kompletní vedení slévárenského provozu (cca 100 zaměstnanců ve výrobě, technologii a na údržbě). Hledáme manažera, který má zkušenosti s vedením slévárenského provozu a který je otevřený novým nápadům a inovacím. Vaše práce Vás musí bavit a nesmí Vám chybět chuť se dále vzdělávat a zlepšovat.  

Od nového výrobního ředitele očekáváme alespoň strojírenské SŠ vzdělání (VŠ vzdělání v oblasti metalurgie výhodou) a podmínkou jsou předchozí zkušenosti na vedoucí pozici v sektoru metalurgie. Nezbytná je pak i znalost AJ na komunikativní úrovni. 

Za svou práci dostanete poctivě zaplaceno a těšit se můžete i na roční odměny a bonusy. Velkým benefitem je i služební auto pro soukromé účely (neplatíte soukromé kilometry), možnost poskytnutí firemního bytu (v případě že nedává denní dojíždění smysl) a v případě zájmu (a uspokojivých výsledků) posun na pozici jednatele společnosti v horizontu dvou let. 
 
Našli jste nabídku, která Vás zaujala? Těším se na Váš životopis a češtině a angličtině!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3554145     Vloženo: 11.02.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí