Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Nákupčí / specialista preventivní údržby v Olomouci!

více o nabídce >>

Máte zkušenosti ze strojní údržby a chcete se dále rozvíjet? Hledáte práci na jednu směnu? Pro známou společnost právě hledáme nového kolegu či kolegyni na pozici Nákupčí / Specialista preventivní údržby!
Máte se strojní údržbou zkušenosti?
A máte zkušenosti s nákupem a objednáváním náhradních dílů a vedení skladového hospodářství?
Pak hledáme právě Vás a těším se na Váš životopis! Na své nové pozici budete zodpovídat za kompletní zajištění preventivní údržby výrobních linek a dalších strojních zařízení ve výrobě (včetně klimatizace, vzduchotechniky, VSP apod.), která je moderní a z velké části automatizovaná. Dle požadavků údržby budete vyhledávat a objednávat náhradní díly a součástky, případně sednete do auta a zajedete pro ně k nejbližším dodavatelům. U náhradních dílů pak povedete i skladové hospodářství a zajistíte, aby byly všechny potřebné díly a součástky skladem. 
V případě nutnosti pomůžete i v rámci údržby linek a dalších zařízení. 
Jedná se o práci na 1 směnu. 
 

Hledáme kandidáta se zkušenostmi z údržby a s nákupem náhradních dílů a součástek. Velkou výhodou bude, pokud máte i elektro vzdělání, alespoň §5. 
Nesmíte se bát práce s počítačem a internetem, jelikož na Vás bude záviset značná část údržby a nutností je pak ŘP Sk. B. 
 

Budete pracovat pro známou firmu z Olomouce s dlouholetou tradicí a stabilním zázemím. Stanete se důležitým členem týmu a budete mít prostor pro další vzdělávání a kariérní růst!
Za svou práci na 1 směnu dostanete poctivě zaplaceno (nástupní mzda 26.000 - 30.000) a čeká Vás i hromada benefitů jako týden dovolené navíc, stravenky a podobně!
 
Našli jste nabídku, která Vás zaujala? Těším se na Váš životopis!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3510797     Vloženo: 14.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí