Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Olomouc >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Konstruktér v Olomouci!

více o nabídce >>

Hledáte novou práci a zajímá Vás návrh a vývoj strojů, přístrojů a zařízení? Baví Vás navrhovat nové nebo vylepšovat ty stávající? Chcete stabilní zaměstnání ve firmě, která je ve svém oboru na špici a zabývá se výrobou čerpací techniky? Hledáme konstruktéra, který se nebojí zkoušet nové věci a chce se dále vzdělávat!

Hlavní náplní Vaší práce bude tvorba či úprava projektové dokumentace na základě požadavků klientů. Jedná se o kusovou výrobu a každý kus je jiný – práce rozhodně nebude rutinou! Jedná se primárně o samostatnou práci (byť budete spolupracovat i s technology), ale v případě většího projektu je nutné spolupracovat v týmu.

Ten správný kandidát by měl mít SŠ (a 5 let praxe) nebo VŠ vzdělání (praxe je výhodou) ve strojírenství, ideálně v oboru konstrukce. Důležitá je skvělá orientace v konstrukční dokumentaci a orientace ve strojírenských normách. Nezbytná je pak znalost příslušných programů - PTC Creo (CAD/ znalost CAM výhodou), AutoCAD, Autodesk Inventor, … Výhodu budete mít, pokud umíte anglicky nebo rusky!

Za vaši práci Vám nabídneme odpovídající mzdové ohodnocení a skvělé benefity – dovolená navíc, dotované stravování s výběrem z několika jídel, příspěvek na pojištění, zvýhodněné volání a další! Samozřejmostí je pak stabilní zaměstnání v prosperující firmě a možnost profesního růstu.

Zaujala Vás nabídka a hledáte nové výzvy? Neváhejte se OZVAT!


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Olomouc
ID inzerátu: 3117203     Vloženo: 17.12.2018
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí