Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Šumperk >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

MONTIX, a. s. je českou společností specializovanou na výrobu plastových dílů, montážní podskupiny a kompletní sestavy zejména pro automobilový průmysl, ale i další průmyslová odvětví. Volná pozice: MANIPULANT Místo výkonu práce: MOHELNICE. Termín nástupu: po domluvě, protože na dobré pracovníky si rádi počkáme Směnnost: nepřetržitý. Co Váš čeká? Vaší náplní práce bude včasné dodávání výrobního materiálu podle zakázky (tzn. druh materiálu, množství, místo dodání) před spuštěním výroby, během výroby a po ukončení výroby. Kromě toho budete i odvážet hotové výrobky a výrobní odpad. Budete manipulovat s gitry a rollboxy pomocí manipulačního vozíku. A aby vše mohlo fungovat, budete komunikační spojkou mezi skladem a výrobou.

Ochotu pracovat ve směnném i nepřetržitém provozu. Pro výkon této pozice byste měli být manuálně zruční. U nás nebudete pod drobnohledem, nás zajímá výsledek, a proto od Vás očekáváme samostatnost a zodpovědnost. Měli byste se orientovat ve skladovém hospodářství a mít alespoň základní znalosti MS Office. Pokud máte praxi (případně v automotive) bude to Vaší velkou výhodou.

Motivujícím finančním ohodnocením podle Vašich schopností a pracovních výsledků, protože my dobré pracovníky umíme ocenit.

25 dnů dovolené

Příspěvek na dovolenou a Vánoce.
Dotované stravování v naší jídelně.

Vzdělávání v univerzitě MONTIX.

Zaměstnanecké programy Vodafone, ČSOB, Kooperativa.

Poukázky v hodnotě 1000 Kč na volnočasové aktivity, zdraví, sport a kulturu.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:4
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Mohelnice
ID inzerátu: 4326704     Vloženo: 25.01.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí