Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Šumperk >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

Vaší náplní práce bude instalace, seřizování a údržba jednoduchých strojů podle předloh a instrukcí nadřízených. Budete zajišťovat technickou způsobilost přípravků při ukládání do regálu. Preventivní údržbu strojů a zařízení. Dodržování, kontrola a úprava procesních parametrů v probíhající výrobě: informování příslušných míst při překročení toleranci. Kontrola kvality a podílení se na uvolnění zařízení a produktu do sériové výroby. Vedení knihy nástrojů (např. kontrolní seznamy, odpisy, výměna razníků, procesní parametry). Vystavení zakázek na údržbu v případě nutnosti. Rozpoznání poruch, zjišťuje a odstraňuje příčiny chyb, popř. přizvání odběrného personálu.

Nepřetržitý provoz.

Abyste mohli tuto pozici vykonávat, měli byste mít vzdělání technického směru, minimálně vyučení. Měli byste znát technologii oprav a seřizování výrobních strojů a linek, čtení technické dokumentace. Elektrotechniku byste měli znát alespoň obecně. A pokud máte přinejmenším 1 rok praxi v oboru, tak jste vhodným kandidátem.

Motivujícím finančním ohodnocením podle Vašich schopností a pracovních výsledků, protože my dobré pracovníky umíme ocenit.

25 dnů dovolené
Příspěvek na dovolenou a Vánoce.
Dotované stravování v naší jídelně.
Poukázkami Edenred na volnočasové aktivity.
Vzdělávání v univerzitě MONTIX.
Zaměstnanecké programy Vodafone, ČSOB, Kooperativa.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:3
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Mohelnice
ID inzerátu: 3808383     Vloženo: 18.01.2021
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí