Informace o pracovním místě
• Organizace a řízení provozu velkokapacitního stravovacího úseku
• Kontrola kvality stravy
• Kontrola dodržování předpisů v oblasti hygieny, požární ochrany, bezpečnosti a ochrany zdraví při práci a vnitřních směrnic organizace
• Poskytování informací o poskytovaných službách a jejich cenám zákazníkům
• Řešení reklamací a stížností
• Řízení kvality poskytovaných služeb
• Jednání s inspekčními orgány
• Zodpovídá za dodržování časového harmonogramu výdeje stravy
• Vyučen v oboru nebo praxe min. 3 roky na podobné pozici, výhodou práce v kuchyni zdravotnického zařízení
• Znalost dietního systému stravování výhodou
• Znalost normování a kuchyňské administrativy
• Zdravotní způsobilost, občanská a morální bezúhonnost
• Znalost práce na PC
• Zodpovědnost, samostatnost, pečlivost, spolehlivost, odolnost vůči stresu a flefibilita
5 týdnů dovolené, příspěvek na dopravu, rekreaci, dětský tábor, příspěvek na zaměstnaneckou stravu, penzijní a životní pojištění
#=REKLAMA_FB_DETAIL_DOLE?>Mzda: | 40 000 - 50 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Min. vzdělání: | Středoškolské |
Lokalita: | Mariánské Lázně |