Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Zlín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Obchodní technik, šance pro absolventy

více o nabídce >>

Chcete mít jistotu stabilního zaměstnání a nechcete mít strach o práci v době krize? Jste po čerstvě po škole a jste technik/čka? Chcete brát 13. a 14. plat, a spolupracovat s profesionály? Pokud ano, stačí jen reagovat na tento inzerát a nastoupit IHNED.

NÁPLŇ PRÁCE:

Vaším úkolem bude denní kontakt se zákazníky. Musíte chytrými otázkami zjistit zákazníkovu potřebu, protože někdy sám nemá úplnou představu o možnosti spolupráce a probrat s ním naše technické možnosti a řešení. Vstupní parametry objednávky pak předáváte do firmy. Řešíte technické parametry u netradičních objednávek s konstrukcí a projektanty a poklady předáváte na TPV. Kontrolujete objednávku s vypracovanou nabídkou. V případě neshod řešíte reklamace ku spokojenosti zákazníka i té naší.  Vaši odpovědnost je dohlížení na obchodní zakázku od zadání až po odevzdání.

K výkonu této práce je potřeba aktivně zvednout telefon a zavolat zákazníkovi či zajít za kolegy a ptát se, řešit a přicházet s řešeními. Zákazníci jsou zahraniční, takže i když ve firmě mluvíme česky, tak přes 50 % času budete mluvit buď německy či anglicky. Je tudíž potřeba alespoň 1 jazyk umět na slušné úrovni. Pozice má technické zaměření čili je potřeba umět číst technické výkresy a umět pracovat na PC v MS Office a ideální je předchozí zkušenost s nějakým ERP systémem. Všechno Vás naučíme, ale cizí jazyk a četbu výkresu ne, proto pokud to nemáte, nepište nám. Jsme schopni přijmout jak zkušeného člověka se zkušenostmi typu: projektový manažer, TPV, technolog apod., ale i aktivního člověka po škole s minimální praxí, ale s chutí se učit.

Můžete si sáhnout na 13. a 14. plat. Smlouvu dáváme na dobu neurčitou a práce máme dost (stabilita zajištěna). Když se budete snažit, mzda Vám poroste. Myslíme i na důchod našich kolegů a 3 % z hrubé mzdy přispíváme na penzijní spoření. Nehodíme vás do vody s tím ať plavete, ale vše vám vysvětlíme a zaučíme vás. 


Mzda:23 000 - 28 000 Kč/měs.
Počet míst:1
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Středoškolské

Lokalita:Luhačovice
ID inzerátu: 3776687     Vloženo: 24.11.2020
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí