Informace o pracovním místě
Pracovní náplň:
servis pokrmů a nápojů
dodržování zásad stolování, hygienických předpisů
dohled na bufetové stoly co do úpravy a úplnosti, součinnost s hotelovou kuchyní
udržování čistoty a pořádku na pracovišti
spolupráce s ostatními úseky hotelu
příležitost aktivně se podílet na banketech, recepcích nebo podobných kulinářských akcích špičkové úrovně
Vyučen v oboru nebo praxi v oboru
ochotu pracovat o víkendu a svátcích
Nabízíme:
hrubou mzdu 21 000 – 25 000 Kč dle praxe (+ tipy)
kratší pracovní dobu v průměru 37,5 hodin/týden (placené přesčasy)
náborový příspěvek ve výši až 10 000 Kč v závislosti na praxi
zázemí stabilní firmy, mzda vždy 15. den v měsíci
zaměstnanecké ubytování
práce na různé typy pracovních úvazků dle dohody (HPP, DPP, DPČ)
možnost zkráceného úvazku
možnost dalšího vzdělávání a kariérního růstu
zajímavou práci bez stereotypu v mladém kolektivu
Mzda: | 21 000 - 25 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 2 |
Úvazek: | Plný, Zkrácený |
Vhodné i pro: | Absolventi, Důchodce, MD |
Min. vzdělání: | Základní |
Lokalita: | Luhačovice |