Informace o pracovním místě
Vaše pracovní náplň:
příprava snídaní a večeří formou bufetu pro hotelové hosty
příprava obědů pro hotelové hosty
příprava minutkové a zážitkové gastronomie
blízká spolupráce s šéfkuchařkou restaurací
příležitost aktivně se podílet na banketech, recepcích nebo podobných kulinářských akcích špičkové úrovně
dodržování hygienických norem
Ozvěte se nám, pokud máte:
vyučení v oboru nebo praxi
samostatný, zodpovědný a aktivní přístup
dobré organizační a profesní dovednosti
zájem o gastronomii a kulinářské trendy, úctu k jídlu a nadšení pro práci
předpoklady pro týmovou spolupráci
chuť se stále rozvíjet a učit
Co Vám můžeme nabídnout:
hrubou mzdu 20 000 – 30 000 Kč dle praxe
náborový příspěvek ve výši až 10 000 Kč v závislosti na praxi
kratší pracovní dobu v průměru 37,5 hodin/týden (placené přesčasy, příplatky za víkendové směny)
zázemí stabilní firmy, mzda vždy 15. den v měsíci
práci na hlavní pracovní poměr
rozpis směn dohodou
možnost kariérně a odborně růst, účastnit se gastro seminářů pod vedením odborníků
podílet se na tvorbě jídelního lístku
moderní vybavení kuchyně
benefity – týden dovolené navíc, zaměstnanecké ubytování od 850 Kč/měsíc, personální stravování, pobyty v partnerských hotelech lázní ČR a SR za zvýhodněnou cenu, příplatky nad rámec zákoníku práce, příspěvek na penzijní připojištění, zdarma účet u KB, slevy u obchodních partnerů
Mzda: | 22 000 - 30 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 4 |
Úvazek: | Plný, Zkrácený |
Vhodné i pro: | Absolventi, Důchodce, MD |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Luhačovice |