Informace o pracovním místě
Pracovní náplň:
organizace a řízení prací číšníků ve stravovacím provozu
rozpisy služeb
kontrola dodržování hygienických a bezpečnostních předpisů
součinnost s hotelovou kuchyní a spolupráce s ostatními úseky hotelu
příležitost aktivně se podílet na banketech, recepcích nebo podobných kulinářských akcích špičkové úrovně
Požadujeme:
vzdělání v oboru nebo dlouholetá zkušenost v hotelovém nebo restauračním provozu
zájem a ochotu se učit
samostatnost a zodpovědnost
přirozený projev, preciznost a smysl pro detail
flexibilita a ochota pracovat ve směnném provozu vč. víkendů a svátků
Nabízíme:
hrubou mzdu 22 000 – 25 000 Kč dle praxe (+ tipy)
kratší pracovní dobu v průměru 37,5 hodin/týden (placené přesčasy)
náborový příspěvek ve výši až 10 000 Kč v závislosti na praxi
zázemí stabilní firmy, mzda vždy 15. den v měsíci
možnost dalšího vzdělávání a kariérního růstu
zajímavou práci bez stereotypu v mladém kolektivu
benefity – týden dovolené navíc, zaměstnanecké ubytování od 850 Kč/měsíc, personální stravování, pobyty v partnerských hotelech lázní ČR a SR za zvýhodněnou cenu, účet u KB zdarma, slevy u obchodních partnerů, příplatky nad rámec zákoníku práce, příspěvek na penzijní připojištění
Mzda: | 22 000 - 27 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný, Zkrácený |
Vhodné i pro: | Absolventi, Důchodce, MD, OSVČ |
Min. vzdělání: | Vyučen |
Lokalita: | Luhačovice |