Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Litoměřice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Skladník nepřetržitý provoz

více o nabídce >>

Zajímavá, zodpovědná a aktivní práce v logistické, stále se rozrůstající firmě. Starost o naskladňování a vyskladňování zboží, kontrola jeho kvality, počtu a uskladnění. Kompletace a kontrola pro naše zákazníky. Lepení štítků, vykládka a nakládka kamionu, balení zboží, jízda na vozících. Podílení se na zlepšování našich procesů a odstraňování chyb. Nepřetržitý provoz, denní x noční, dlouhý x krátký týden, dvanáctihodinové směny.

Dobrý zdravotní stav a fyzickou zdatnost. Jedná se i o práci s těžkými břemeny. Zkušenost s VZV nebo retrakem výhodou. Pečlivost, šikovnost, týmového ducha. Ochotu učit se novým věcem. Ochotu pracovat v nepřetržitém provozu.

Nenároková měsíční prémie 3 000,-Kč ve smlouvě. Poctivé zaškolení do naší práce a možnost oprávnění na různé vozíky. Každý rok navýšení mzdy. Umíme ocenit pracovitost a nové nápady formou mimořádných odměn. Práce v menším týmu. Možnost kariérního růstu. 5 týdnu dovolené. Příspěvek na stravu 99,-Kč za odpracovanou směnu. Příspěvek 3% na penzijní připojištění. Pro sportovní nadšence kartičku Multisport. Odměny za životní události(narození dítěte, svatba a odpracované roky).


Mzda:159 Kč/hod.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Lovosice
ID inzerátu: 4409962     Vloženo: 02.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí