Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Litoměřice >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Kontrolor/administrátor

více o nabídce >>

Spolupráce na zavádění nových technologií, procesů či aktivit, administrativní podpora daného týmu, dodržování zavedených postupů, procesů a jejich výkonnostních norem, dohlížení na operační procesy a informování vedoucího o neshodách, problémech. Práce v nepřetržitém provozu (12hodinové směny, denní a noční, krátký a dlouhý týden).

Středoškolské vzdělání, zkušenosti z logistiky výhodou, komunikační, dynamické schopnosti, analytické myšlení, znalost AJ a NJ výhodou ne podmínkou, uživatelská znalost MS Office .

Smlouvu na dobu určitou na 1 rok poté už na dobu neurčitou, poctivé zaškolení do naší práce a možnost oprávnění na různé vozíky, každý rok zvyšujeme mzdy, umíme ocenit pracovitost a nové nápady formou mimořádných odměn, práce v menším týmu, možnost kariérního růstu, 193 hodin dovolené za rok, stravenky v hodnotě 165 Kč za odpracovanou směnu, příspěvek 3% na penzijní připojištění, pro sportovní nadšence kartičku Multisport, odměny za životní události (narození dítěte, svatba, odpracované roky), hodinovou mzdu+ příplatky a finanční bonusy dle výkonů na měsíční bázi.


Mzda:31 500 - 36 000 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Lovosice
ID inzerátu: 4188942     Vloženo: 23.06.2022
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí