Informace o pracovním místě
Hledáme schopného kolegu do vedení restaurační kuchyně v rámci hotelu Bukovanský mlýn u Kyjova. Naše kuchyně je zaměřena především na lokální a tradiční suroviny, sezonní speciality a gastronomické akce. U nás se nesetkáte s vývařovnou obědových menu, děláme sezónní nabídku o cca 20 položkách. Zakládáme si na chuti, tradici a prezentaci, v průběhu roku pořádáme speciálně zaměřené gastroakce (zvěřinové hody, rybí speciality atd.) a firemní akce (rauty, bufety, zabíjačky).
Náplň práce šéfkuchaře: 70% manuální práce 30% administrativa
Tvorba jídelního lístku, vedení skladové evidence, komunikace s dodavateli a odběrateli, plánování směn kuchařů, vedení a organizace celého úseku kuchyně, záskok za nemoci a dovolené, realizace a příprava zakázkových akcí, koordinace gastroakcí.
Co můžeme nabídnout
- Vedení šestičlenného týmu kuchařů (2 směny)
- orientační mzdové ohodnocení 45.000 – 55.000 Kč
- procentní podíl z tržeb kuchyně
- práce na hlavní pracovní poměr na dobu neurčitou
- v případě delšího dojíždění služební jednopokojový byt
- zaměstnanecké benefity: wellness, profesní školení, sleva u partnerských podniků 30%, sleva na PHM a další.
- Nástup možný listopad
Předpoklady pro práci
- spolehlivost, zodpovědnost a trestní bezúhonnost
- znalost práce s normami a kalkulacemi – tvorba menu
- vedení skladové evidence
- praxe v oboru minimálně 5 let
- zkušenosti s vedením týmu
- řidičské oprávnění sk. B
Své životopisy zasílejte pomocí odpovědi.
Těšíme se na spolupráci.
#=REKLAMA_FB_DETAIL_DOLE?>
Mzda: | 45 000 - 55 000 Kč/měs. |
Počet míst: | 1 |
Úvazek: | Plný |
Min. vzdělání: | Vyučen |
ID inzerátu: 4038863 Vloženo: 18.10.2021
Nebuď labuť, pošli brigádu i kámošům...