Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Kolín >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

SPECIALISTA RETENČNÍHO TÝMU PRO MND

více o nabídce >>

Ahoj, jmenuji se Lenka a u nás ve společnosti Conectart v Kolíně mám na starosti projekt MND, který úspěšně vedu mnoho let. Moje oddělení zajišťuje komplexní Back office Retence služby pro klienty MND. Můj tým, čítající aktuálně devět členů, hledá další parťáky, kteří nám pomůžou naše služby ještě zdokonalit a budou spolehlivými profesionály na svém místě!

Co si vlastně představit pod pojmem Back office MND Retenční oddělení? Staráme se o následný kontakt u klientů, kteří z nějakého důvodu chtějí od MND přejít k jinému poskytovateli energií. Formou odchozích hovorů kontaktujeme tyto zákazníky a navrhujeme nové cenové i smluvní řešení smluv. Cílem je, aby zákazník byl spokojen s naší nabídkou a u MND zůstal. Věř, že k tomu máme super nástroje a nabídky

Je ti energetika úplně cizí? Nevadí, vše Tě rádi naučíme. Dáváme šanci jak úplným začátečníkům, tak zkušeným specialistům z oboru. Hlavní je, abys byl/a silný v komunikaci, měl/a výborné přesvědčovací, až obchodní dovednosti. Ve zkušební době projdeš sérií školení – znalosti z tohoto školení můžeš velice snadno použít jak v dalším profesním, tak i osobním životě.

Co bude Tvou náplní práce?

- Tvým hlavním úkolem bude kontaktovat zákazníky, kteří dali výpověď a svým obchodním duchem a přesvědčivou komunikací, jim dát tak dobrou retenční nabídku, aby měli důvod u MND zůstat nadále.
- Vše budeš zaznamenávat do interních systémů.
- Vedoucí Lenka bude Tvou podporou a pomůže Ti k dosažení těch nejlepších výsledků a růstu.

Co od Tebe očekáváme?

- Příjemné vystupování, dobré komunikační schopnosti a prozákaznický přístup, smysl pro detail.
- Znalost práce na počítači a schopnost rychlé orientace v novém prostředí.
- Chuť se učit – není potřeba znalost produktu, na začátku projdeš školením, na kterém Tě naučíme vše důležité.
- Spolehlivost a samostatnost, ochota práce se znalostní databází.

Proč vlastně pracovat s Lenkou v týmu?

- Dostaneš jistotu stabilního hlavního pracovního poměru a fixní mzdy s možností přecházet mezi tarifními skupinami dle výkonu, a to až na 33 500,-
- Pouze jedno směnný provoz – od 08:00 - 16:00 hod., bez víkendů a svátků, možnost Home office 2 dny v týdnu, a to po zaučení, cca po 3 měsících.
- Podpoříme Tě do začátku, a to náborovým příspěvkem za dobrou docházku a píli ve výši 10 500,- Kč, který je vyplácen už od prvního měsíce, tedy 3 500,- Kč za každý měsíc ve zkušební době.
- Všichni naši zaměstnanci dostávají stravenkový paušál. Na konci měsíce si připočteš cca 1 700,- Kč k výplatě v čistém navíc.
- 25 dní dovolené s námi máš jistých.
- Díky aplikaci Advanto máš možnost si kdykoliv jednoduše vybrat zálohu z výplaty před výplatním termínem.
- Volat a datovat můžeš i ve volném čase díky skvělým tarifům od Vodafone, které máš s námi zlevněné.
- Máme taky velkou spoustu dalších benefitů: Multisport karty pro sportovce, volné vstupy do ZOO, slevy do KFC nebo Bageterie Boulevard, den volna navíc na svatbu či první školní den...
- Lenka je skvělý šéf, který Tě vždy podpoří a najde si na Tebe čas. Pracujeme v prostředí, ve kterém nejsme jen kolegové, ale také přátelé a kamarádi.
- Sídlíme v moc pěkných a skvěle dostupných kancelářích v samotném srdci Kolína, tři minuty od vlakového i autobusového nádraží.
- Jaká jsem já? ???? Vstřícná, empatická, mám ráda upřímnost a nemám ráda lež. Přesně taková se odráží atmosféra v mém týmu ????


Nástup:26.06.2023 -
Mzda:24 500 - 33 500 Kč/měs.
Počet míst:2
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Kolín
ID inzerátu: 4409698     Vloženo: 01.06.2023
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí