Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Uherské Hradiště >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Technolog třískového obrábění a CAM programátor

více o nabídce >>

Rozšiřujeme technologické oddělení. Práce spočívá v tvorbě a optimalizaci technologických postupů výroby obráběných dílů (3sé CNC frézování, CNC soustružení) v těsné spolupráci s programátory a kontrolou kvality. Dále volba polotovarů pro obráběné díly a stanovení přesného postupu výroby před i po tepelné a povrchové úpravě. Tvorba CAM programů pro obrábění v Inventoru, okrajově v Espritu.

Střední odborné vzdělání strojírenského směru, zkušenosti s tvorbou technologických postupů pro třískové obrábění, znalost materiálů, povrchových a tepelných úprav, doložitelnou praxi na obdobné pozici min. 2 roky, práce na PC (MS Outlook, Excel, Word), pečlivost, smysl pro detail, časovou flexibilitu a zájem rozvíjet se. Zkušenosti s programy Autodesk (Inventor, HSM CAM, AutoCAD), CAM Esprit a Helios Orange výhodou, stejně jako praxe s třískovým obráběním je výhodou.

Rozmanitou práci ve zcela nových prostorách velmi rychle se rozvíjející strojírenské firmy, odpovídající platové ohodnocení včetně benefitního řádu (příspěvek na penzijní připojištění, sick-days, prémie, jubilea, příspěvek na stravování aj.), smlouvu na dobu neurčitou již od nástupu a možnost profesního růstu. NABÍZÍME NÁBOROVÝ PŘÍSPĚVEK 20 000 Kč.


Mzda:Dle domluvy
Počet míst:1
Úvazek:Plný
vzdělání:Vyučen

Lokalita:Hluk
ID inzerátu: 3505056     Vloženo: 11.11.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí