Fajn Brigády

„Od 1. brigády k práci snů"

HLEDÁM
BRIGÁDNÍKY
ZDARMA
 
Nabídka již není aktivní.

 

Další nabídky z okresu Frýdek-Místek >>

 

 

Nabídka z portálu www.fajn-brigady.cz

<< Zpět

Práce v moderní výrobě, skvělé podmínky, svozová doprava, 3 směny

více o nabídce >>

Hledáte práci ve výrobě v moderním prostředí? Je pro Vás důležitá přátelská atmosféra? Uvítáte nejen velmi dobré mzdové ohodnocení, ale také celou řadu dalších benefitů? Máme pro Vás nabídku. Naše výroba neustále roste, přidejte se k nám! Práce je fyzicky nenáročná, vhodná pro muže i ženy, pro absolventy i kandidáty s předchozí zkušeností na podobné pozici.

Co bude Vaší náplní práce?

Především kompletace produktů pro automobilový průmysl (manuální montáž, využití jednoduchého nářadí - aku šroubovák apod.), práce je vykonávána ve stoje, nejedná se o fyzicky náročnou práci, 3 směnný provoz (ranní, odpolední a noční).

Můžete pracovat ve směnném provozu (ranní, odpolední a noční)? Jste spolehlivý a manuálně zruční? Vše ostatní Vás naučíme.

U nás najdete nejen skvělé mzdové podmínky (průměrná nástupní mzda 24 - 25 000 Kč), pololetní a roční bonusy, dovolenou nad rámec zákoníku práce, ale také moderní výrobní halu (automatizovaná, klimatizovaná, moderní stroje a výrobní zařízení) ...



Během směny můžete využívat prostory pro relaxaci - jídelna, odpočinkové zóny ve výrobě s WI-FI připojením zdarma, automaty na teplé i studené nápoje, sladkosti aj. Kantýna je pro Vás otevřena každý den v týdnu (24 hodin denně - výdej teplé stravy).

Samozřejmostí je pro nás svozová doprava zadarmo hned z několika lokalit.

A především pro Vás máme připraveno kvalitní vstupní zaškolení (práce je vhodná i pro absolventy) a podporu od školitelů/mentorů/vedoucích po celou dobu pracovního procesu.


Mzda:24 000 - 25 000 Kč/měs.
Počet míst:10
Úvazek:Plný
Vhodné i pro:Absolventi
vzdělání:Základní

Lokalita:Frýdek-Místek
ID inzerátu: 3399539     Vloženo: 05.08.2019
a link
Provozovatel portálu
RYXOO UNIVERSAL s.r.o.
Janová 216
755 01
© Copyright 2024
Fajn-brigady.cz - denně aktuální
nabídka brigád z celé ČR i zahraničí